Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

26
Ápr

A magas vérnyomás mára gyakorlatilag népbetegséggé vált. A teljes népesség csaknem 15%-ának van a határérték felett a vérnyomása. Magyarországon évente több ezer ember halálát okozza a betegség. Mit tehetünk ellene és miben ssegíthet speciális csomagunk?

28
Jan

A máj az anyagcsere legfontosabb szerve és sok más mellett segít a toxikus anyagok lebontásában is. Ezért fontos, hogy nagyon vigyázz rá!

08
Febr

Az ízületi fájdalom egyre gyakrabban üti fel a fejét napjainkban. Két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. Sokat tehetünk kialakulása ellen, azonban akkor sem kell teljesen kétségbe esni, ha már megtörtént a baj.

15
Febr

A vitaminok fontosak, ezt mindenki tudja. Sőt, ha fel kellene sorolni az öt legfontosabb vitamint, minden bizonnyal a B – vitaminok is helyet kapnának a sorban. Viszont az tudod, miért olyan lényegesek ezek a szervezetünk számára? Az alábbi 5+1 pontban megmutatjuk, miről is van szó pontosan, mikor azt mondjuk, B – vitaminok.

13
Jan

A reumás megbetegedés leginkább az ízületekre és inakra hat ki főleg a hát és a nyak területén. A fájdalom tulajdonképpeni rokkantságot okoz, mellyel nagyon nehéz együtt élni. De mit tehetünk ellene?

28
Dec

A máj az anyagcsere legfontosabb szerve és sok más mellett segít a toxikus anyagok lebontásában is. Ezért fontos, hogy nagyon vigyázz rá!

10
Jan

A sugárkezelés a rákos megbetegedések kezelésének elengedhetetlen eleme. A beavatkozás fájdalommentes, ám mivel nem csak a rákos sejteket érinti, érdemes ekkor különösen odafigyelni az immunrendszerre.

03
Jan

A mértékletes kávéfogyasztás nem csak nem káros, de kifejezetten egészséges! Kutatók bebizonyították, hogy a nőknél például csökkenti a szélütés és a rosszindulatú daganat kialakulásának kockázatát.

23
Dec

Egy dohányos valójában számos káros dolognak és betegségnek teszi ki magát. Egyetlen szippantással kátrány, szén-monoxid, nikotin, policiklikus szénhidrogének, nitrózaminok, ciánhidrogén, radioaktív polonium és arzén jut az ember szervezetébe.

21
Dec

A rohanó mindennapokban folyamatosan stressznek vagyunk kitéve, mely ha tartóssá válik, nagyon káros hatásai vannak az egészségünkre. Fontos, hogy próbáld elkerülni ezeket a szituációkat és segíts a szervezetednek megnyugodni. A Ganoderma gomba segíthet abban, hogy nyugodtabban zárd az évet és újult erővel vethesd bele magad 2021-be!

06
Dec

Menthetetlenül itt a hideg, ez pedig bizony megviseli az immunrendszerünket, pláne egy ilyen vírusos időszakban.Sokan nem is gondolnák, de télen is számos dolgot tehetsz az egészségedért, mellyel hozzájárulhatsz az egészséges megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez.

28
Nov

Bár a Télapó rendszerint csokoládét rejt a csomagokba, vannak, akik sajnos nem élhetnek ezzel e lehetőséggel. Ám nekik sem kell elkeseredni!
Hazánkban egy nemrég elvégzett felmérés szerint a 20-70 éves korosztály esetében a cukorbetegség aránya 8,65%, ami igazán magas. A megkérdezett betegek 92%-a II–es típusú diabéteszben szenved. Ez kb. 700 ezer embert érint, ám nagyjából ugyan ennyi cukorbeteg lehet még, akinek fogalma sincs a betegségéről. A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza. Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza. Bár az inzulin csökkenti a vércukorszintet, a tünetek nagyon hamar újra jelentkeznek, továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet. A kívülről beadott inzulin nem képes helyreállítani a hasnyálmirigy működését, és a szerv degenerációját is gyorsítja. Ami igazán sokkoló, hogy a diabétesz-probléma legalább másfél millió embert érint országunkban. Nem véletlen, hogy mi is nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szinten tartható legyen az ideális vércukorszint. Ezért álmodtuk meg „Cukorőr” csomagunkat.

18
Nov

Mozgásszervi panaszok esetén jó eséllyel ízületi megbetegedésről lehet szó. Ennek két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. A jó hír viszont az, hogy tehetsz a fájdalom ellen!

01
Nov

A legtöbb ember ma folyamatosan rohan és stresszel, így nehéz odafigyelni az egészséges életmódra. Az étkezést sokan két rohanás között intézik el, a testmozgásra semmi idő nem marad, nem beszélve a vitaminokról, a pihenésről és a folyadékbevitelről

No persze nem azt mondjuk, hogy holnaptól dobj el mindent és ugorj fejest az egészséges életmódba, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem ilyen egyszerű. Néhány egyszerű szabály betartásával azonban sokat tehetsz a szervezeted egészségéért.

08
Nov

Az aranyér egyike a legkellemetlenebb betegségeknek. Főleg az ötven év felettiek és a kismamák szenvednek tőle, de gyakorlatilag bárkinél kialakulhat. A legfontosabb, hogy ha a legkisebb jelét is tapasztalod az aranyérnek, azonnal fordulj orvoshoz és kezdjétek meg közösen a kezelést!

25
Okt

Ha valaki rendszeresen fogyasztja a Ganoderma gombát, nem csak egészségesebb, de boldogabb életet is élhet, hiszen számos olyan faktorra is hatással van, amelyek a mindennapi kiegyensúlyozottságot támogatják.

15
Okt

Ötven éves kor felett már bizony szüksége van támogatásra a szervezetnek még akkor is, ha most úgy érzi, semmi baja nincs. Ugyanis a cél az, hogy ez így is maradjon és ne az életkorod határozza meg azt, ahogyan érzed magad. Amennyiben valamilyen panaszod van, természetesen akkor is a legjobb helyen jársz. Ebben segít neked 50+ csomagunk, amelyben kurkumát, gyömbért és Ganoderma kapszulát is találsz!

24
Szept

Hogy mi a Ganoderma gomba titka? Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, “Reishi a megoldás” címmel. Minden kísérlet és kutatás azt erősítette meg, hogy a Reishi gomba számtalan betegség esetén hatásosan alkalmazható. Hatóanyagai igazán sokszínűek.

31
Aug

Az ősz beköszöntével még fontosabb az immunrendszer védelme. Kitűnő és természetes választás ehhez, ha minden reggel elkortyolsz egy ganodermás teát. Mutatjuk a receptet!

18
Aug

Erős immunrendszerre az év minden egyes napján szükség van, függetlenül évszaktól vagy napszaktól. Vannak viszont olyan periódusai az életnek, amikor érdemesebb egy kicsit jobban odafigyelni erre. Mutatjuk, hogyan erősítheted természetes módon az immunrendszeredet!

29
Júl

A Ganoderma gomba számos jótékony hatással bír. A pecsétviaszgomba többek között bizonyítottan segíti a rákos megbetegedések gyógyulását, emellett csökkenti a kemoterápia mellékhatásait, és fokozza annak eredményességét.

24
Júl

Bár már nincs veszélyhelyzet Magyarországon, viszont a koronavírusról kapcsolatos hírek továbbra sem megnyugtatóak. A COVID-19 ellen egyelőre nem létezik védőoltás, viszont az immunrendszered erősítésével megvédheted magad.

14
Júl

A Reishi gomba jótékony hatásairól már sokat írtunk, viszont nem mindegy, milyen adagolásban juttatjuk a szervezetünkbe. Ebbe a bejegyzésben összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

29
Jún

Immunrendszerünk helyes működése biztosítja szervezetünk számára az idegen anyagokkal szemben hatékony fellépést.

Ezért fontos, hogy tudatosan segítsük immunrendszerünket. Íme 9 tipp, amelyekkel ezt megtehetjük.

 

18
Jún

Sokat hallani arról, milyen pozitív hatásai vannak a szervezetre a különböző vitaminoknak és ásványi anyagoknak, a szerves germániumról azonban keveset hallani. Pedig sokak szerint valódi életelixirről van szó, a jó hír pedig az, hogy a Ganoderma gomba is tartalmazza. Mutatjuk, miről is van szó!

09
Jún

Nem véletlen, hogy alapvetően négy alapízről beszélünk. Az édes, a sós és a savanyú mellett a keserű is éppolyan fontos a szervezet számára. Napjainkban pedig kifejezetten érdemes erre odafigyelni, hiszen a modern konyhaművésze leginkább az édes és a sós ízeket preferálja. Ám felmerül a kérdés, hogy mégis miért ilyen fontos a keserű íz is?

05
Jún

Sokakban merül fel a kérdés, mi ez az új őrület, mi is a lúgosítás. Ahhoz, hogy önmaguk is el tudják dönteni, mennyire fontos a szervezetnek, íme néhány tény… Az emberi szervezet pH értéke optimális esetben 7,35-7,45 között van (enyhén lúgos). Savas kémhatású minden, aminek a pH értéke 1 és 6,9 között van, a 7-es pH semleges, míg a 7,1 és 14 közötti érték lúgos.

19
Máj

Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, “Reishi a megoldás” címmel. Minden kísérlet és kutatás azt erősítette meg, hogy a Reishi gomba számtalan betegség esetén hatásosan alkalmazható.

Hatóanyagai igazán sokszínűek.

14
Máj

A Ganoderma gyógygomba egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is annak ellenére, hogy korábban főleg a keleti gyógyítás egyik sarokköve volt. Ma már Magyarországon is az alternatív nyugati gyógyítás részévé vált. Hatását pedig számos tudományos tény támasztja alá.

 

08
Máj

Ha szétnézel a weboldalunkon, láthatod, hogy a Ganoderma gomba számtalan betegség megelőzésére, sokféle tünet kezelésére alkalmas. Ajánlott egészségmegőrzés céljából, de súlyos betegek számára is javasolt a fogyasztása. Mikor valami ennyi mindenre jó, akkor sokszor felmerül az emberben, hogy vajon tényleg létezik ilyen csodaszer? Összegyűjtöttünk tíz okot arra, hogy miért érdemes bevinni a gyógygombát a szervezetedbe.

27
Ápr

A japánban Reishi-nek, a kínai gyógyászatban Linghzi-nek , és tudományos nevén Ganoderma Lucidum-nak (pecsétviaszgombának) nevezett gombafajtát évezredek óta olyan jelzőkkel illeték, mint a „Fiatalság elixírje”, „Halhatatlanság királynője”, „A növények koronázatlan királya”, „Csodagomba”. De miben rejlenek ezek az elnevezések?

15
Ápr

Napközben sokszor már a 20 Celsius fokot is meghaladja a hőmérséklet, éjjelente viszont még sokszor mínuszba csúszik a hőmérő higanyszála. Ilyenkor pedig nagyon könnyű megfázni. Mutatunk néhány természetes praktikát annak érdekében, hogy gyorsan elmulaszd a kellemetlen tüneteket és erősítsd immunrendszered!

01
Ápr

Ha szétnézel a weboldalunkon, láthatod, hogy a Ganoderma gomba számtalan betegség megelőzésére, sokféle tünet kezelésére alkalmas. Ajánlott egészségmegőrzés céljából, de súlyos betegek számára is javasolt a fogyasztása. Mikor valami ennyi mindenre jó, akkor sokszor felmerül az emberben, hogy vajon tényleg létezik ilyen csodaszer? A helyzet az, hogy igen.

01
Márc

A Reishi Sziget egy igen különleges hely, ahol mi nap mint nap tevékenykedünk. Amikor életre hívtuk ezt a különleges kis helyet, mindent megtettünk annak érdekében, hogy megfeleljenek a körülmények a Ganoderma gyógygomba termesztésének. Azóta is egy speciális, zsákos módszerrel termesztjük a Reishi gyógygombát, ráadásul termékkörünk kibővült azóta.

28
Márc

A reggel szinte mindenkinél valamilyen finom itallal indul, lehet az egy forró tea, egy jó kávé vagy egy hideg juice. Ha szívesen kortyolgatnál valami egészségeset, akkor ez a bejegyzés neked szól! 

15
Márc

A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja, mi is rejlik a Ganoderma gyógygomba keserű íze mögött. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni. Emellett viszont számos más különleges és hasznos összetevőt is tartalmaz a gomba. 

19
Márc

Magyarországon jelenleg veszélyhelyzet áll fenn a koronavírus miatt, egyre többen maradnak otthon és sokan igen komoly vásárlásokat folytatnak napok óta. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy az egészséged megtartására és az immunrendszered erősítésére mennyire fontos ilyenkor (is) odafigyelni.

17
Jan

Ha egyszerűen akarnánk megfogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy a Reishi gyógygomba használata mindazoknál az embereknél pozitív hatást eredményezhet, akiknél az immunrendszer csökkent működése a betegség vagy probléma kiváltó oka.

02
Dec

Zsibbadt lábak, nehéz járás, görcsös vádli. A leggyakoribb tünetei a perifériás artériás betegségeknek, mely a leggyakoribb kiváltó oka a szívrohamnak és a stroke-nak. Az idő előrehaladtával sokan hajlamosak az öregedésre fogni a fentebb említett jeleket, ám érdemes minél előbb orvoshoz fordulni, hogy megakadályozhassuk a szövődményeket.

03
Nov

Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, “Reishi a megoldás” címmel. Minden kísérlet és kutatás azt erősítette meg, hogy a Reishi gomba számtalan betegség esetén hatásosan alkalmazható. Hatóanyagai igazán sokszínűek.

28
Okt

Menthetetlenül itt a hideg, ez pedig bizony megviseli az immunrendszerünket, pláne egy ilyen meleg, hosszúra nyúlt őszi időszak után. Sokan nem is gondolnák, de télen is számos dolgot tehetsz az egészségedért, mellyel hozzájárulhatsz az egészséges megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez.

22
Okt

Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, “Reishi a megoldás” címmel. Minden kísérlet és kutatás azt erősítette meg, hogy a Reishi gomba számtalan betegség esetén hatásosan alkalmazható.
Hatóanyagai igazán sokszínűek.

15
Okt

Az ünnepek közeledtével már biztosan Te is azon gondolkodsz, mivel lepd meg szeretteid az év legszebb ünnepén. Október végén az áruházak, a kisboltok, a bevásárlóközpontok üzletei már tömve vannak a csokimikulásokkal és karácsonyi ajándékokkal, nem beszélve arról a rengeteg reklámról ami a TV-ből, rádióból és internetről árad felénk. Viszont mi úgy véljük, a legjobb ajándék az egészség, amelynek mindig helye van a Mikulás puttonyában és a Karácsonyfa alatt egyaránt.

08
Okt

Ha szeretnéd becsempészni a természetet egy kicsit a konyhádba is, miközben fenségesebbnél fenségesebb ételeket készítesz, akkor most a legjobb helyen jársz. A különböző gyógynövények ugyanis bőven elférnek a fűszeres polcon. A finom ízek mellett pedig egészséges ételeket is tehetsz az asztalra a segítségükkel.

03
Okt

Mikor beköszönt a hideg idő, lassan számíthatunk arra, hogy felüti a fejét az influenza vírus is. A főként köhögéssel, lázzal, torok – és ízületi fájdalommal járó betegség akár veszélyes is lehet, így érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megelőzésre is. Figyelj oda szervezetedre még azelőtt, hogy elkapnád az influenzát!

28
Szept

Az autoimmun betegségek alattomosak, nehezen észrevehetők és diagnosztizálhatók. Ráadásul az ide sorolandó betegségek köre folyamatosan bővül. Jellemzően nehezen gyógyíthatók, leginkább a jelentkező tünetek enyhítésével lehet segíteni a betegeken.

17
Szept

Hazánkban a 20-70 éves korosztály körében végzett felmérés szerint a cukorbetegség aránya 8,65%, ami igazán magas. A betegek 92%-a II–es típusú diabéteszben szenved. Ez kb. 700 ezer embert érint, de kb. ugyan ennyi cukorbeteg van még, akinek fogalma sincs a betegségéről. Magyarországon a gyermekek 20%-a elhízott, és mint tudjuk, az elhízott gyermekből majdnem biztosan elhízott felnőtt is lesz. Nagyon megdöbbentő, de igaz, hogy ma már egyre több II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizálunk gyermekkorban, a hazai legfiatalabb páciens alig két éves, ami megdöbbentő adat.

11
Szept

Íme néhány természetes megoldás arra, ha szeretnéd erősíteni immunrendszeredet az ősz folyamán és egészségesen várni a téli hónapokat!

03
Szept

Hét különleges hatóanyag, amelyek külön-külön is nagyon pozitív hatással vannak a szervezetre, együttesen viszont kiemelten jótékonynak számítanak. A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet, és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását.

28
Aug

Sokan nem tudják, hogy ennek a különleges fűszernövénynek milyen sokféle jótékony hatása van és bizonyos népcsoportoknál milyen nagy tiszteletnek örvend a mai napig.

10
Aug

A gyömbér egy természetes gyógynövény, amelyet világszerte használnak fűszerként. Több egészségügyi kutatás bizonyítja, hogy a gyömbérnek különböző gyógyhatásai vannak az emberi testre, és sok betegség kezelésében rendkívül hatékonynak bizonyult. Íme négy dolog, amelyet mindenképpen tudnod kell a hatásáról!

06
Aug

Remek kiegészítője a süteményeknek és sokan el sem tudják képzelni nélküle a Karácsonyt. Viszont ennél sokkal több rejlik a fahéj mögött!

 

02
Aug

Bár szinte nap mint nap használjuk vagy fogyasztjuk különböző ételek kapcsán, van néhány olyan érdekesség, amelyet csak kevesen tudnak a különleges, egészséges fokhagymáról.

29
Júl

A Candida - más néven „élesztő szindróma” - minden ember szervezetében jelen van és a szervezet megfelelő működése esetén semmilyen problémát nem okoz. A sarjadzógombák osztályának leggyakoribb faja. Fertőzés esetén tulajdonképpen egy gombás megbetegedésről van szó, amely a bőrön, a szájüregben és a hüvelyben is megjelenhet. Felgyorsult világunk betegsége ez, hiszen például a stressz is kiválthatja a kialakulását. Ha tapasztaljuk a tüneteket, érdemes minél előbb orvoshoz fordulni.

20
Júl

Hazánkban körülbelül százötvenezer ember szenved időskori memóriazavarral. A demencia nem mindenkinél alakul ki és bármennyire hihetetlen, már fiatalon is lehet ellene tenni.

Fontos kiemelni, hogy a korral járó memóriazavar nem alakul ki automatikusan az évek előrehaladtával. Az idegsejtek pusztulása felelős a legfőképpen rövidtávú memóriára ható emlékezet kiesésért. A demencia csak súlyosabb szakaszban jár a hosszú távú memória elveszítésével. Ezért lehetséges az, hogy a nagymamák és nagypapák a régmúltról úgy mesélnek, akár tegnap lett volna, arra viszont nem emlékeznek, bevették-e a napi gyógyszer adagot.
Ha már kialakult a szenilitás, a környezet jelentős segítséget jelenthet. Ha még csak enyhe jelek mutatkoznak, a megszokott miliő a legjobb, nem érdemes kiszakítani őket otthonukból még akkor sem, ha állandó felügyeletet igényelnek.

 

17
Júl

Rendszerint egyetlen negatívumot szoktak a vásárlóink említeni a Ganoderma gombával kapcsolatban, mégpedig a keserű ízét. A helyzet az, hogy nem véletlen, hogy ilyen íze van a reishi gombának, komoly ok áll mögötte! Mutatjuk, mi is az!

10
Júl

Fontos tudnod, hogy a szervezetedben 5 lépésben hat a Ganoderma gomba. Szeretnénk, ha megismernéd ezeket!

 

01
Júl

A vadon termő Ganoderma igen ritka és gyűjtése szakértelmet kíván, mert csak a fiatal és közepes életciklusában lévő gomba fejti ki terápiás hatását. Napjainkban a gomba termelése szigorú feltételek mellett, ellenőrzött formában történik, hogy a legmegfelelőbb módon legyen hasznosítható. Megmutatjuk, hogy zajlik mindez a Reishi Szigeten!

27
Jún

Sokakban merül fel a kérdés, hogy mégis mennyit érdemes fogyasztani a Ganoderma őrleményből naponta? Ebben a bejegyzésben most segítünk neked kiigazodni a reishi gyógygomba világában!

19
Jún

A japánban Reishi-nek, a kínai gyógyászatban Linghzi-nek , és tudományos nevén Ganoderma Lucidum-nak (pecsétviaszgombának) nevezett gombafajtát évezredek óta olyan jelzőkkel illeték, mint a „Fiatalság elixírje”, „Halhatatlanság királynője”, „A növények koronázatlan királya”, „Csodagomba”. Vajon mi áll ennek a hátterében? Tényleg csodaszerről beszélünk?

11
Jún

A vadon termő Ganoderma igen ritka és gyűjtése szakértelmet kíván, mert csak a fiatal és közepes életciklusában lévő gomba fejti ki terápiás hatását. Napjainkban a gomba termelése szigorú feltételek mellett ellenőrzött formában történik, hogy a legmegfelelőbb módon legyen hasznosítható. Mi a Reishi szigeten zsákos módszerrel termeszti a Reishi gyógygombát.

A termesztés fortélyai üzleti titkokat képeznek, de a termesztési módszer általánosságban hasonló a zsákos étkezési gombatermesztéshez.

06
Jún

Sokan kérdeztétektőlünk, hogy mégis miben rejlik a Ganoderma gomba gyógyító ereje. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a hatóanyagok listáját!

29
Máj

Ha egyszerűen akarnánk megfogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy a Reishi gyógygomba használata mindazoknál az embereknél pozitív hatást eredményezhet, akiknél az immunrendszer csökkent működése a betegség vagy probléma kiváltó oka.

 

21
Máj

A Ganoderma gomba egyik fő hatóanyaga a szerves germánium, amelynek már önmagában is számos pozitív hatása van. Lássuk, mi minden rejlik benne!

15
Máj

Május utolsó vasárnapja a világ sok országában ünnepnap, ilyenkor mindenki a legkisebbeket ünnepli és lepi meg kisebb-nagyobb ajándékokkal. Ha idén szeretnél valamilyen igazán hasznos ajándékot beszerezni gyermekednek és jó lenne végre elejét venni annak, hogy ebben a szeszélyes időjárásban állandóan folyjon az orra és köszörülje a torkát, akkor a Ganoderma gyógygomba ideális ajándék.

09
Máj

A stressz rendszerint csak rövid ideig tartó állapot, amely amint elmúlik a helyzet, ami kiváltotta, megszűnnek a testi reakciók is. Mint például egy vizsga szituációban. Előfordulhat azonban, hogy a stressz tartóssá válik, mikor úgy érezzük, életünket már nem tudjuk irányítani. Aki így él, egyre rosszabbul teljesít a munkahelyén, egyre ingerlékenyebb és túlhajszoltabb. Minderre rámehet az egészséged is.

02
Máj

A magyar sport napja május 6-án van, ebből az alkalomból fontosnak tartottuk kiemelni, milyen fontos szerepet játszik a testmozgás az egészség fenntartásában. Ugyanis bizonyított tény az, hogy akár napi 30 perc séta milyen sokat tesz hozzá az egészséghez. Íme 10 nagyon fontos indok, amelyek mindezt bizonyítják.

27
Ápr

Már gondolkozol egy ideje azon, mivel lepnéd meg szívesen édesanyádat vagy nagymamádat anyák napja alkalmából? Akkor most a legjobb helyen jársz, ugyanis mi segítünk abban, hogy ne csak hasznos, de a szeretteid egészségét is szolgáló meglepetést válassz.

19
Ápr

A legfrissebb KSH adatok szerint Magyarországon egy évben több mint harmincezer ember hal bele valamilyen daganatos betegségben. Gyakori a tüdőrák, a vastagbélrák, valamint a mellrák és a prosztatarák is. Az elhunytak száma ijesztő, különösen annak a ténynek a fényében, hogy ezeknek a betegségeknek nagy része visszafordítható, ha még korai stádiumban felfedezik a szervezetben. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha rendszeresen jársz szűrővizsgálatra.

12
Ápr

Nagyon sokat beszéltünk már arról, milyen sokféle pozitív hatása van a Ganoderma gyógygombának. Viszont mivel igen sokoldalú növényről van szó, tulajdonképpen nem tudunk eleget mesélni róla. Ezért most összegyűjtöttük az 5 legérdekesebb tényt a pecsétviaszgombáról.

04
Ápr

Mikor serdülőkorban megjelennek az első pattanások, azzal biztatják az embert, hogy majd elmúlnak azok a fránya piros foltok és minden rendben lesz. Persze később, mikor mégsem múlnak el, már nem nagyon mond senki semmit, de persze azt, akit érint, borzalmasan zavarja a dolog. Ha eleged van a fájdalmas, gyulladt, ronda pattanásokból és a fekete mitesszerekből, akkor ideje a tettek mezejére lépned és bevetned valamilyen természetes módszert az ügy érdekében!

 

26
Márc

Ötven éves kor felett már bizony szüksége van támogatásra a szervezetnek még akkor is, ha most úgy érzi, semmi baja nincs. Ugyanis a cél az, hogy ez így is maradjon és ne az életkorod határozza meg azt, ahogyan érzed magad. Amennyiben valamilyen panaszod van, természetesen akkor is a legjobb helyen jársz. Ebben segít neked 50 csomagunk, amelyben kurkumát, gyömbért és Ganoderma kapszulát is találsz!

 

21
Márc

Mozgásszervi panaszok esetén jó eséllyel ízületi megbetegedésről lehet szó. Ennek két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. A jó hír viszont az, hogy tehetsz a fájdalom ellen!

11
Márc

A magas vérnyomás mára gyakorlatilag népbetegséggé vált. A teljes népesség csaknem 15%-ának van a határérték felett a vérnyomása. Magyarországon évente több ezer ember halálát okozza a betegség.

Mit tehetünk ellene?

10
Márc

Hazánkban egy nemrég elvégzett felmérés szerint a 20-70 éves korosztály esetében a cukorbetegség aránya 8,65%, ami igazán magas. A megkérdezett betegek 92%-a II–es típusú diabéteszben szenved. Ez kb. 700 ezer embert érint, ám nagyjából ugyan ennyi cukorbeteg lehet még, akinek fogalma sincs a betegségéről. A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza. Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza. Bár az inzulin csökkenti a vércukorszintet, a tünetek nagyon hamar újra jelentkeznek, továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet. A kívülről beadott inzulin nem képes helyreállítani a hasnyálmirigy működését, és a szerv degenerációját is gyorsítja. Ami igazán sokkoló, hogy a diabétesz-probléma legalább másfél millió embert érint országunkban. Nem véletlen, hogy mi is nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szinten tartható legyen az ideális vércukorszint. Ezért álmodtuk meg „Cukorőr” csomagunkat. 

28
Febr

Akinek valaha volt migrénje, az tudja, mennyire erőteljes tünetekkel jár. Egy-egy ilyen roham esetében az ember legtöbbször egyszerűen csak arra vágyik, hogy egy csendes, sötét szobában vészelhesse át az elképesztő fejfájást. Hogy mulaszthatjuk el a fájdalmat? Mit lehet tenni annak érdekében, hogy mielőbb elmúljon a rossz érzés?

 

 

13
Febr

Már a küszöbön a tavasz, te viszont mégis megfáztál az utolsó pillanatban. Ha ráhibáztunk, akkor van számodra néhány nagyon hasznos tippünk, amelyek segítségével legyőzheted a meghűlést és zavartalanul élvezheted a tavasz első napsugarait. Figyelem, hasznos praktikák következnek!

 

10
Febr

Amit bizonyára mindenki tud a fahéjról, hogy tökéletesen kiegészíti a tejes édességeket, remekül passzol a palacsintához és nélküle nem igazi a Karácsony sem. Viszont van néhány olyan dolog, amelyet biztosan te sem tudtál erről a különleges fűszerről!

30
Jan

A jellegzetes, sárga színű kurkuma nem csupán különleges fűszernövény, amely nem hiányozhat egyetlen keleti étel alapanyagai közül, de nagyon fontos gyógynövény is, amelynek számos jótékony tulajdonsága van. Éppen ezért érdemes minden nap fogyasztani. Persze nem arról van szó, hogy minden nap ázsiai életeket kellene enned, hiszen most kapszulában is elérhető!

 

27
Jan

A forró teák vagy a hűsítő limonádék tökéletes kiegészítője, az Ázsiai ételek alap fűszere, amelynek semmihez sem hasonlítható íze mellett igazán különleges hatása is van a szervezetre. Pontosan ezért szinte kihagyhatatlan a fogyasztása ahhoz, hogy erős legyen az immunrendszered. Megmutatjuk, mi mindenre jó a gyömbér fogyasztása!

 

 

16
Jan

Ha eddig fűszerként gondoltál a fahéjra és azonnal a tejberizs vagy a palacsinta jut róla eszedbe ésmár össze is futott a nyál a szádba, akkor van a számodra egy remek hírünk. Ugyanis számos pozitív hatása van a fahéjnak a szervezetedre. Persze tudjuk, hogy lehetetlen ennyit megenni belőle naponta, éppen ezért segítünk neked azzal, hogy kapszula formájában vihesd be a szervezetedbe a megfelelő mennyiséget nap mint nap.

14
Jan

Mi jut eszedbe, ha azt mondjuk, fokhagyma? A finom fűszeres ételek? Nagyon helyes, ugyanis nagyon egészséges, ha gyakran fogyasztasz fokhagymát. Fontos viszont tudnod, hogy elég nehéz minden nap akkora mennyiséget bevinni a szervezetedbe belőle, hogy valóban kifejtse hosszú távon a jótékony hatásait és közben ne legyen fokhagyma szagod. Erre nyújt megoldást új termékünk, a fokhagyma kapszula!

12
Jan


Szervezetünk az összes létező egyensúly közül a sav-bázis egyensúly fenntartására törekszik. A test a végletekig képes elmenni abban az igyekezetében, hogy fenntartsa a megfelelő, enyhén lúgos természetű vért. Ha ez az egyensúly felborul, megnyitja az utat a betegségekhez. Azonban a mai, rohanó világunkban nagyon könnyen és gyakran előfordul az, hogy az emberek testi szövetei elsavasodnak. Kíváncsi vagy, a te testeddel mi a helyzet e téren? Gyere és töltsd ki a tesztünket!

12
Jan

A tél, amely jellemzően a megfázások és az influenzás megbetegedések időszaka. Éppen ezért itt az idő, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, hiszen amikor odakinn hatalmas hóembereket lehetne építeni, az év legnagyobb hócsatáit lehet vívni vagy egyszerűen csak van lehetőség egy nagyot sétálni a téli tájban, akkor nem érdemes az ágyat nyomni lázasan. Ha betartod ezeket a tippeket, többé nem a megfázásról szól majd a tél, hanem a mókáról!

 

25
Nov

MEGHÜLÉS ELLENI ÉS IMMUNERŐSÍTŐ JUICE

ganodermas immunerosito juice

Az őszi időszakban nagyon fontos, hogy megerősítsük immunrendszerünket, és kezeljük a már esetlegesen kialakult meghülést. Ehhez adunk egy finom kis segítséget!

25
Nov

LÚGOSÍTÁSRÓL EGYSZERŰEN

lugositas ganoderma gombaval 01

Sokakban merül fel a kérdés, mi ez az új őrület, mi is a lúgosítás. Ahhoz, hogy önmaguk is el tudják dönteni, mennyire fontos a szervezetnek, íme néhány tény… Az emberi szervezet pH értéke optimális esetben 7,35-7,45 között van (enyhén lúgos). Savas kémhatású minden, aminek a pH értéke 1 és 6,9 között van, a 7-es pH semleges, míg a 7,1 és 14 közötti érték lúgos.

25
Nov

9 TIPP, AMIVEL SEGÍTHET IMMUNRENDSZERÉNEK

immunrendszer erősítés ganoderma gombával 01

Immunrendszerünk helyes működése biztosítja szervezetünk számára az idegen anyagokkal szemben hatékony fellépést.

25
Nov

RÁKKELTŐ VÖRÖS HÚSOK?

Rákkeltő vörös húsok

A média csak úgy zeng a WHO által közzétett kutatási eredményektől! Összefüggést találtak a vörös húsok, a feldolgozott vörös húsok és a vastag- és végbélrák között. Vajon meggyőzőek az eredmények? Tényleg vissza kell fognunk a vöröshús-fogyasztásunkat? Bár magát a kutatást nem találtam, csak azokat a cikkeket, amelyek erre hivatkoznak, úgy gondolom, nem mehetünk el szó nélkül a hír mellett.

25
Nov

Jó hírünk van! Ganodermás/ Reishi-s kozmetikumokat fejlesztünk!

25
Nov

MIÉRT FOGYASSZUNK RENDSZERESEN GANODERMA GYÓGYGOMBÁT?

reishi tea

Mivel a gyógygombákat több ezer éve fogyasztják az emberek, s gyógyító növényként tekintenek rájuk, ezért a keleti népek mind a mai napig féltve őrzik őket, hisz tudják, rengeteg probléma esetén nyújthatnak segítséget.

25
Nov

MILYEN MENNYISÉGBEN, ÉS MILYEN HOSSZÚ IDEIG AJÁNLOTT A GANODERMA GOMBA (REISHI GOMBA) FOGYASZTÁSA?

reishi és az ember

Hogyan hat a Ganoderma /Reishi gomba?A Reishi gomba használat előfeltétele:A legfontosabb, hogy annak az embernek, aki használja vagy tervében van fogyasztani a Ganodermát (Reishi gombát) működő immunrendszere kell hogy legyen, mert csupán a működő immunrendszert lehet stimulálni. Ha az immunrendszer teljesen fel van borulva, abban az esetben nincs mit stimulálni.

25
Nov

A GANODERMA (REISHI VAGY PECSÉTVIASZGOMBA) LEGFONTOSABB GYÓGYHATÁSAI 1. RÉSZ

szep ganoderma testtel

A kínai népgyógyászatban több mint négyezer éve ismert (kínai neve: ling chi, japánul: reishi). Körülbelül a Kr. előtti III. századra alakult ki az a kultusz, amely a gombát a halhatatlanság, illetve a hosszú élet elixírjének tartotta. A Kr. előtti I. században Wu császár hajókat küldött keletre, azzal a feladattal, hogy gombaszállítmányt hozzanak részére. 1100 évvel később Chen Sung császár rendeletére mindenkinek be kellett szolgáltatni a birtokában lévő pecsétviaszgombát. Ami a gomba valós vagy vélt gyógyhatásait illeti, elég nehéz a hosszú hatáslistát áttekinteni.

25
Nov

A GYÓGYGOMBÁK MINT ADAPTOGÉN NÖVÉNYEK

adaptogen novenyek

Az adaptogén vegyületek egységes tulajdonsága, hogy az összes sejtre hatnak és egyensúlyozzák azok működését Az adaptogén növények kiegyenlítik egyes belső elválasztású mirigyeink, valamint az immunrendszerünk működését. A távolkeleti kultúra számos, olyan gyógynövényt alkalmaz, amelyek mind a túlműködő, mind pedig az alul működő szerveinkre kedvező hatással bírnak, kiegyensúlyozzák, harmóniába hozzák azok működését, energetikai szintjét.Ezeket adaptogén növényeknek hívjuk.

25
Nov

TUDTAD, HOGY A BETEGSÉGEK 99%-NAK A HÁTTERÉBEN A SZERVEZET ELSAVASODÁSA ÁLL?

egeszseges taplalkozas1

Szervezetünk az összes létező egyensúly közül a sav-bázis egyensúly fenntartására törekszik. A test a végletekig képes elmenni abban az igyekezetében, hogy fenntartsa a megfelelő, enyhén lúgos természetű vért. Ha ez az egyensúly felborul, megnyitja az utat a betegségekhez. Szeretnéd megtudni, hogy a szervezted sav-bázis egyensúlya megfelelő-e? Töltsd ki tesztünket,...

25
Nov

LASSÚ GYILKOS HAZÁNKBAN; AVAGY HOGYAN IS ÁLLUNK A DIABÉTESZ-KÉRDÉSBEN!?

diabetes

Hazánkban a 20-70 éves korosztály körében végzett felmérés szerint a cukorbetegség aránya 8,65%, ami igazán magas. A betegek 92%-a II–es típusú diabéteszben szenved. Ez kb. 700 ezer embert érint, de kb. ugyan ennyi cukorbeteg van még, akinek fogalma sincs a betegségéről.

25
Nov

KÉSZÍTS TE IS GANODERMÁS TEÁT! - RECEPT

reishi mushrooms in tea

Sok-sok vásárlói visszaigazolás és saját tapasztalataink alapján merjük állítani, hogy a Ganoderma-őrlemény majd' mindenki számára keserű. Ha Te kivétel vagy, akkor örülj neki és fogyaszd egészséggel,- ha viszont nem, itt egy tuti recept, hogyan teheted kellemesebbé a fogyasztás perceit, és mivel egészítheted ki a hideg, bekuckózós estéket! :)

25
Nov

A GANODERMA GOMBA KÉPES CSÖKKENTENI A STRESSZT?

stressz

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a stressz a 21. század modern betegsége, mely több millió embert érint a Földön. Sajnos nem csak mentálisan betegíti meg és meríti le az embert, hanem számos betegség kiváltó oka is lehet. Sok millió embernél a daganatos megbetegedés, az immunrendszer-gyengeség, valamint a szív,-és érrendszeri megbetegedés kiváltó oka a stressz.

25
Nov

MI MÁR GONDOLUNK A KARÁCSONYRA!

christmas

A Karácsony közeledtével már biztosan Te is azon gondolkodsz, mivel lepd meg szeretteid az év legszebb ünnepén. Novemberben az áruházak, a kisboltok, a bevásárlóközpontok üzletei már tömve vannak a csokimikulásokkal és karácsonyi ajándékokkal, nem beszélve arról a rengeteg reklámról ami a TV-ből, rádióból és internetről árad felénk.

25
Nov

TERMÉSZETES ÚTON IS GYÓGYÍTHATÓ A MIÓMA?!

mioma nő

Ez a bejegyzés kifejezetten egy női betegségről, illetve annak kezeléséről szól,- elnézést kérünk most a férfiaktól! A szokásos nőgyógyászati ellenőrzések során, szinte minden negyedik nő megtudja, hogy miómája van. De mi is az a mióma? Cikkünkből ezt is megtudhatod, és az is kiderül, hogy a Ganoderma gomba hogyan tud Nekünk,...

25
Nov

KÁVÉ + GANODERMA = EGÉSZSÉGES SZERVEZET

kávé

Ha valami igazán fel tud dobni bennünket, hát a koffein mindenképpen. Legtöbbünknek el sem kezdődhet a napja egy pohár kávé nélkül, ugyanakkor minden korty koffeines ital bűntudatot okoz. Lelki ellenállásunk oka, hogy meg vagyunk győződve róla: A KOFFEIN ÁRTALMUNKRA VAN. De tényleg így van??? Ennek néztünk most utána.....

25
Nov

SZENILITÁS - MÁR FIATAL KORBAN IS TEHETÜNK ELLENE!

szenilitás

Hazánkban körülbelül százötvenezer ember szenved időskori memóriazavarral. A demencia nem mindenkinél alakul ki és bármennyire hihetetlen, már fiatalon is lehet ellene tenni.

25
Nov

KOLESZTERIN – MUMUS A SZERVEZETBEN

koleszterin

A koleszterin az emberi szervezetben nagyon fontos szerepet játszik. A magas koleszterinszint rendszerint a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód miatt alakul ki, de gyakran időskori problémaként is emlegetik. Mit tehetünk?

25
Nov

A MIGRÉN OKAI ÉS MEGELŐZÉSE

migren

A migrén olyan erőteljes tünetekkel járhat, hogy elszenvedője legtöbbször egyszerűen csak arra vágyik, hogy egy csendes, sötét szobában vészelhesse át az elképesztő fejfájást. Hogy mulaszthatjuk el a fájdalmat? A tippekért kattints tovább a bejegyzésre!

25
Nov

ÍGY ALAKUL KI A TROMBÓZIS ÉS ÍGY TEHETSZ ELLENE

trombozis

Ha vérrög alakul ki a szervezet valamely mélyen futó vénájában, trombózisról beszélünk. Rendszerint a lábakat érinti. Duzzadás, meleg, lilás-vörös bőr és fájdalom. Ezek mind azok a tünetek, melyek azt jelzik, baj van. Évente kétezerből egy embert érint a betegség, mely nőknél valamivel gyakrabban alakul ki, mint férfiaknál...

25
Nov

ERŐSÍTSD IMMUNRENDSZERED TERMÉSZETESEN!

immunrendszer

Az immunrendszert folyamatosan érdemes erősíteni, különösen a téli időszakban. Különböző ételek fogyasztásával tehetjük a legtöbbet szervezetünkért. Egy jól célzott vitamin bomba csodákat tehet!

25
Nov

LÚGOSÍTÁS - ALAPPILLÉR AZ EGYENSÚLYHOZ

lugositas

Az elsavasodás korunk egyik olyan egyre gyakoribb velejárója, mely felelős számos betegség kialakulásáért, de fáradtságot, levertséget és elhízást is okozhat. Hogy mit tehetünk ellen? Lúgosítunk!

25
Nov

MAGAS VÉRNYOMÁS - MI LEHET AZ OKA?

magas vernyomas

A magas vérnyomás mára gyakorlatilag népbetegséggé vált. A teljes népesség csaknem 15%-ának van a határérték felett a vérnyomása. Magyarországon évente több ezer ember halálát okozza a betegség. Mit tehetünk ellen?

25
Nov

AZ ASZTMA GYÓGYÍTHATATLAN, DE JÓL KEZELHETŐ

aarsaker til astma

Gyógyíthatatlan, de jól kezelhető betegség, amelynek számos eltérő típusa van. Az asztmás roham során a levegő szabad áramlása nem biztosított, ennek pedig nem megfelelő kezelés esetén súlyos következményei lehetnek. Kialakulásának számos oka lehet, a betegek száma hazánkban sajnos folyamatosan nő.

25
Nov

KEZDŐDIK AZ ALLERGIA SZEZON!

heuschnupfen allergie

Az első napsugarak előbújását követően lassan közeledik az allergia szezon. Ekkor tulajdonképpen az immunrendszer fokozott reakciójáról beszélünk, melyet allergén anyagok váltanak ki. De mit tehetünk ellene?

25
Nov

MIRE JÓK AZ ANTIOXIDÁNSOK?

antioxidansok

Az antioxidáns tulajdonképpen megvédi szervezetünket az oxidációtól. Ahogy a vas rozsdásodik ettől a folyamattól, az idő múlásával mi magunk is hajlamosak leszünk erre. Ennek legfőbb oka maga az öregedés, így érdemes odafigyelni életmódunkra. De mégis mire jók az antioxidánsok?

25
Nov

ÍZÜLETI FÁJDALOM - MI LEHET AZ OKA?

joint pain

Mozgásszervi panaszok esetén jó eséllyel ízületi megbetegedésről lehet szó. Ennek két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. De lássuk, mit tehetünk ellene!

25
Nov

EGYSZERŰEN NEM BÍROK ALUDNI!

woman 2197947 640

Álmatlan forgolódás, felriadás, átvirrasztott éjszakák... az alvászavarnak számos oka lehet, legtöbbször lelki téren kell keresni az okokat, de az sem kizárt, hogy fizikai téren kell keresni a megoldást!

25
Nov

ÖNGYÓGYÍTÁS - A TE SZERVEZETED IS KÉPES RÁ!

fitness 332278 640

Egyre több kutatás bizonyítja azt, hogy a testünk természetes reakciói mellett a lelki állapotunk is befolyásolja szervezetünk öngyógyító képességét. De miről is van szó pontosan?

25
Nov

MINDENKI RÉMÁLMA: AZ AJAKHERPESZ

herpessszzs

Ez a vírus valószínűleg azóta van jelen, mióta létezik ember a Földön. Aki egyszer megfertőződött a vírussal, hordozó marad, azaz a herpesz ugyan eltűnik az ajkunkról, de nagy eséllyel újból kialakul. De mit lehet ellene tenni?

25
Nov

A SZÍVROHAM ÉS STROKE GYAKORI OKA: ARTÉRIÁS ÉRELMESZESEDÉS

avoid heart attack orig 622x415

Zsibbadt lábak, nehéz járás, görcsös vádli. A leggyakoribb tünetei a perifériás artériás betegségeknek. Az idő előrehaladtával sokan hajlamosak az öregedésre fogni a fentebb említett jeleket, ám érdemes orvoshoz fordulni,hogy megakadályozhassuk a szövődményeket.

25
Nov

REUMA – A SZABAD MOZGÁS ELLENSÉGE

derekfajas 1

A reumás megbetegedés leginkább az ízületekre és inakra hat ki főleg a hát és a nyak területén. A fájdalom tulajdonképpeni rokkantságot okoz, mellyel nagyon nehéz együtt élni. De mit tehetünk ellene?

25
Nov

PATTANÁSOS A BŐRÖM! MIT TEGYEK?

14319213 1307730915911818 3683420977870141436 n

Fájdalmas, gyulladt, ronda pattanások, fekete mitesszerek... az élet megkeresítői sokaknál nem csak serdülő korban, hanem később is. Mit lehet tenni? Egyszerűen meg kell szokni és együtt kell élni vele?

25
Nov

AZ ÍZÜLETEK RÉME: A KÖSZVÉNY

feet 174216 1280

A köszvény egy olyan ízületi gyulladás, amely rohamokban jelentkezik. Akinek köszvénye van, akár éjjel is felriadhat a fájdalomra, mely nagyrészt a nagylábujj, térd vagy boka környékén jelentkezik, de bármely ízületet megtámadhatja.

25
Nov

EKCÉMÁM VAN, MIT TEGYEK?

ekcema dermatitis

Ez a sokszor elhúzódó és gyakran visszatérő betegség sokak életét keseríti meg. A kiváltó ok megtalálása kulcsfontosságú lehet, hiszen így lehet megfelelően kezelni a betegséget. Mit tehetünk a bőrgyulladással járó betegség ellen?

25
Nov

FŰSZEREK ÉS GYÓGYSZEREK

olive oil 1412361 640

A legtöbb fűszer nem csupán arra szolgál, hogy ételeink még finomabbak legyenek. A legtöbb jótékony hatással is bír. Megmutatjuk, melyik fűszer mire alkalmas!

25
Nov

DOHÁNYZOL? EZ TÖRTÉNIK A SZERVEZETEDDEL!

smoking 1418483 640

Egy dohányos valójában számos káros dolognak és betegségnek teszi ki magát. Egyetlen szippantással kátrány, szén-monoxid, nikotin, policiklikus szénhidrogének, nitrózaminok, ciánhidrogén, radioaktív polonium és arzén jut az ember szervezetébe.

25
Nov

SZÓ SZERINT MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETET: AZ OLAJFALEVÉL

letöltés 6

Egy levél, amely 98 féle jótékony hatású, értékes összevetőt tartalmaz. Egy természetes anyag, amelyben negyvennel több antioxidáns található, mint az olívaolajban és vírusölő hatása is van. Az olajfalevél maga a csoda az emberi szervezet számára.

25
Nov

ÖT DOLOG, AMIT JÓ HA TUDSZ A C - VITAMINRÓL!

vitamin c1

Valódi csodavitaminként tartják számon, kifejezetten a hűvösebb időszakban, bár igazából bármikor jót tesz szervezetünknek.Szentgyörgyi Albert, akinek először sikerült izolálnia ezt a vitamint, napi 1000 mg-nál is többet szedett és egészen 93 éves koráig élt, egészségesen. Íme öt dolog, amit jó ha tudsz a C - vitaminról!

25
Nov

10 DOLOG, AMI MIATT ÉRDEMES SOK VIZET INNOD!

letöltés 7

A tiszta ivóvíz semmi mással nem pótolható az emberi szervezet számára. Számtalan olyan jótékony hatása van, ami miatt érdemes tudatosan fogyasztani. Íme 10 dolog, melyek miatt érdemes sok ivóvizet innod akkor is, mikor éppen nem vagy szomjas!

25
Nov

GYŐZD LE A STRESSZT ÉS LÉGY EGÉSZSÉGES!

o stress facebook

A rohanó mindennapokban folyamatosan stressznek vagyunk kitéve, mely ha tartóssá válik, nagyon káros hatásai vannak az egészségünkre.

25
Nov

MIRE FIGYELJ EBBEN A HŐSÉGBEN?

hot weather

Ha a hőmérő higanyszála rendesen harminc fok fölé szalad, akkor érdemes kifejezetten odafigyelni magunkra és a szervezetünkre. Íme néhány hasznos tipp, melyeket ha betartasz, megkönnyíted a nyári időszakot.

25
Nov

A KÁVÉ JÓTÉKONY HATÁSAI

architectural 1836165 1280

A mértékletes kávéfogyasztás nem csak nem káros, de kifejezetten egészséges! Kutatók bebizonyították, hogy a nőknél például csökkenti a szélütés és a rosszindulatú daganat kialakulásának kockázatát.

25
Nov

MI A HELYZET AZ IMMUNRENDSZEREDDEL?

immune system 1359197 1280

Elég erős? Bírja a strapát? Esetleg van vele egy kis probléma? Erősítenéd? Lássuk, mi a helyzet a te immunrendszereddel!

25
Nov

DAGANATOS MEGBETEGEDÉSEK TÍPUSAI ÉS MEGELŐZÉSÜK

medical 1617377 640

A daganatos megbetegedések évek óta sújtják az emberiséget, sajnos hazánkban is egyre gyakrabban fordulnak elő bizonyos típusai. Szakértők szerint 2030-ra a rákos megbetegedésekben szenvedők száma elérheti a 26 milliót világviszonylatban. Az egészséges életmód mellett a rendszeres szűrővizsgálat a megoldás.

25
Nov

ÍGY SEGÍT A DAGANATOS MEGBETEGEDÉSEKEN A GANODERMA GOMBA

clock 239268 640

A Ganoderma gomba számos jótékony hatással bír. A pecsétviaszgomba többek között bizonyítottan segíti a rákos megbetegedések gyógyulását, emellett csökkenti a kemoterápia mellékhatásait, és fokozza annak eredményességét

25
Nov

EGÉSZSÉGES ÉS FINOM: A BULGUR!

bulgur 2519399 640

 

Sokan nem hallottak még erről a különleges táplálékról, melyet már több ezer évvel ezelőtt is fogyasztottak az ember. Vitaminokban, rostokban gazdag, glikémiás indexe alacsony, ráadásul remekül helyettesíti a rizst és a burgonyát a konyhában.

25
Nov

ÍGY ENYHÍTHETED A MENSTRUÁCIÓS GÖRCSÖKET

young girl 531252 640

A nők életét minden hónapban megnehezítik a menstruációs görcsök. A legegyszerűbb ilyenkor bevenni egy fájdalomcsillapítót, de ez hosszútávon igen káros lehet az ember szervezetére. Hogy mi lehet a megoldás? Íme néhány tipp!

25
Nov

KÉSZÍTSD FEL AZ IMMUNRENDSZERED AZ ŐSZRE!

young woman 2239269 640

Itt az ősz, bizony már nem csak a naptár szerint. A szekrényből előkerülnek a hosszú nadrágok, a pulóverek és az esőkabátok is. Ilyenkor a legegyszerűbb megbetegedni, ha nem figyelünk eléggé immunrendszerünkre.

25
Nov

A KEMOTERÁPIA MELLÉKHATÁSAINAK ENYHÍTÉSE

chemotherapy 448578 640 1

Az emberi szervezetben a csontvelősejtek mellett a szájüreg, a nyelőcső és a bél nyálkahártyájának sejtjei, valamint az ivarszervek és a hajhagymák sejtjei folyamatosan szaporodnak. A kemoterápia során mindezek azonban sérülnek. De hogy lehet enyhíteni a mellékhatásokat?

25
Nov

ANTIOXIDÁNSOK A SZERVEZETBEN

carrot 1085063 640

A szervezetben felhalmozódott szabadgyökök rossz hatással lehetnek a szervezetre. Azonban az antioxidánsok megakadályozhatják ezt a folyamatot. Ide tartoznak az A-, C és E-vitaminok, a karotinoidok és a flavoidok.

25
Nov

ÍGY KÉSZÍTSD FEL GYERMEKED IMMUNRENDSZERÉT AZ ŐSZRE!

child 1031171 640

Itt az ősz, hűvösebbek a napok, ráadásul az iskola is megkezdődött, így nem tudsz minden percre odafigyelni gyermeked egészségére. Íme néhány trükk, amivel elkerülhetitek az őszi náthát és még a télre is felkészítheted immunrendszerét!

25
Nov

MI AZ A BÉTA - GLÜKÁN ÉS MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGÜNK?

defense 1403072 640

A béta-glükán a természetben is előfordul, gombák, növények és baktériumok sejtfalának alkotóelemei. Szervezetünkre is jótékony hatással van.

25
Nov

MIT JELENT AZ ENDOKRIN RENDSZER?

sculpture 2655931 640

Az endokrin rendszer alapja, hogy az emberi szervezetben elhelyezkedő mirigyek a véráramba kerülve a test egy távolabbi pontján fejtik ki hatásukat.

25
Nov

MIK LEHETNEK A TÜDŐRÁK TÜNETEI?

anatomical 2261006 640

A tüdőrák az egyik leggyakrabban előforduló rákfajta. Sokszor nehéz azonosítani ez a betegséget a tünetek alapján, pedig vannak olyan konkrét jelek, melyek jelentkezésekor érdemes orvoshoz fordulni.

25
Nov

ÁLLANDÓ FIZIKAI MUNKÁT VÉGZEL? FIGYELJ ODA A SZERVEZETEDRE!

building 1080592 640

Ha állandó fizikai munkát végzel és úgy érzed, kimerült a szervezeted, akkor szükséged van egy kis felpörgetésre. Segítünk!

25
Nov

AZ ÍZÜLETI GYULLADÁS OKAI

despair 513529 640

Az ízületi gyulladás kialakulásának többféle oka lehet. Azonban minden esetben az immunrendszer egy helytelen reakciójáról van szó, ami miatt az emberi szervezet „megtámadja” az ízületeket. Így alakul ki a gyulladás.

25
Nov

A GYÓGYSZEREK HATÁSA A SZERVEZETRE

headache 1540220 640

Manapság az emberek egyrészt rohanó életmódjukból adódóan, másrészt a modern orvostudomány fejlődéséből fakadóan többször nyúlnak a gyógyszerek után, szeretnének azonnali megoldást a problémáikra. Kevésbé figyelnek oda testük jelzéseire, már csak ha nem tudják tovább húzni mennek el orvoshoz, segítik a szervezetüket a gyógyulásban.

25
Nov

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES SZEDNI A GANODERMA GYÓGYGOMBÁT!

Ganoderma gombák a zsákon

Sokan kérdezik, miért érdemes szedni a Ganoderma gombát? Mire jó ez a furcsa készítmény, mit tesz az ember szervezetével? Íme 10 ok, ami miatt érdemes az egész családnak szednie a Gadoderma gyógygombát!

25
Nov

KERÜLD EL AZ INFLUENZÁT!

girl 2171052 640

Itt a hideg időszak, ilyenkor rendszerint felüti a fejét az influenza vírus. Sokakat dönt ágynak ez a betegség, pedig sokat tehetsz ellene. Figyelj oda szervezetedre még azelőtt, hogy elkapnád az influenzát!

25
Nov

EZT TESZI A SZERVEZETEDDEL A STRESSZ!

woman 2696408 640

Stresszes vagy? Sokat idegeskedsz? Valami már régóta nyomaszt? Itt az ideje, hogy megold ezt a problémát, mert a nyugtalanság nagyon rossz hatással van a szervezetedre. Súlyosabb esetekben testi tünetekkel is járhat a hosszú távú stressz.

25
Nov

4 OK, AMIÉRT A LEGJOBB AJÁNDÉK KARÁCSONYRA A GANODERMA GYÓGYGOMBA!

christmas 2910468 640

 

Ha még nem találtad meg a megfelelő karácsonyi ajándékot szeretteidnek, de szeretnél olyan dologgal kedveskedni, amivel az egészségét is óvhatod a családtagjaidnak és a barátaidnak, akkor a legjobb választás számodra a Ganoderma gyógygomba!

25
Nov

EZEK A LEGGYAKORIBB TÉLI MEGBETEGEDÉSEK

allergy 18656 640

Van néhány olyan tipikus megbetegedés, melyek kifejezetten télen vannak ránk nagy veszéllyel.

25
Nov

FŰSZEREZZ EGÉSZSÉGESEN KARÁCSONYKOR!

christmas 3000473 640

Van néhány olyan tipikusan az ünnepek alatt használt fűszer, melynek számos jótékony hatása van.

25
Nov

5 DOLOG, AMIT 2018-BAN TEHETSZ AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

healthy food 1348430 640

 

Az új év az új fogadalmak időszaka. Mi más lehetne jobb alkalom arra, hogy jobban vigyázzunk az egészségünkre? Íme öt olyan dolog, amit érdemes megfogadni az új évben!

 

25
Nov

6 BETEGSÉG TÍPUS, AMIKOR A GANODERMA GYÓGYGOMBA SEGÍTHET!

Számos olyan betegségtípus létezik, melyek rendszerint folyamatos gyógyszeres kezeléssel orvosolhatóak és szinten tarthatóak. Azonban a gyógyszeres kezelést Ganoderma gyógygomba szedésével kiegészítve nagyobb eredmény érhető el.

25
Nov

ÍGY SEGÍT AZ IMMUNRENDSZERNEK A GANODERMA GYÓGYGOMBA SUGÁRKEZELÉS ESETÉN!

A sugárkezelés a rákos megbetegedések kezelésének elengedhetetlen eleme. A beavatkozás fájdalommentes, ám mivel nem csak a rákos sejteket érinti, érdemes ekkor különösen odafigyelni az immunrendszerre.

25
Nov

NE MONDJ LE TÉLEN SE A KINTI SPORTRÓL!

Ha mindened a futás vagy utálsz egy konditerembe zárva mozogni, akkor te igazi kinti sportember vagy! Télen persze nem elég egy rövidnadrág és egy póló a szabadtéri mozgáshoz, mint jó idő esetében, azonban akár hóesésben sem kell lemondanod a kedvenc tevékenységedről!

25
Nov

EZT TEDD, HA VÁLLMEREVSÉG NEHEZÍTI A MINDENNAPJAIDAT!

Ha nehezen mozgatod a vállaidat, merevnek érzed a vállízületeidet vagy sokszor érzel fájdalmat a lapockád körül, akkor minden bizonnyal a vállban levő izmokkal, szalagokkal vagy inakkal lesz problémád. Ha már unod, hogy a fájdalom rányomja bélyegét a mindennapi hangulatodra, érdemes cselekedned!

25
Nov

VIGYÁZZ A HASNYÁLMIRIGYEDRE!

A hasnyálmirigynek fontos szerepet van az emésztés folyamatában, ráadásul megbetegedése esetén még cukorbetegség is kialakulhat miatta. Érdemes odafigyelned erre a fontos szervre!

25
Nov

ÍGY VÉDD A MÁJADAT!

A máj az anyagcsere legfontosabb szerve és sok más mellett segít a toxikus anyagok lebontásában is. Ezért fontos, hogy nagyon vigyázz rá!

25
Nov

ÍGY FOGYASZD A GANODERMA GYÓGYGOMBÁT!

Mivel a gomba íze kissé keserű, érdemes belekeverned a joghurtodba, mézbe,- vagy akár folyadékba is teheted, ami lehet gyümölcslé, tea vagy akár kávé is. Emellett alkoholos tinktúrát is készíthetsz belőle.

25
Nov

EZÉRT FONTOS A MELLÉKVESEKÉREG MŰKÖDÉSE!

A mellékvesének van köze a veséhez, mégis egy különálló szerv. A test mindkét oldalán, a vesék felső részénél helyezkednek el és nagyon fontos funkciójuk van, ugyanis életfontosságú hormonokat termelnek.

25
Nov

MI AZ A CANDIDA ÉS MIÉRT KELL VELE VIGYÁZNI?

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a Candida normál esetben minden ember szájüregében, emésztőrendszerében és a nők hüvelyében is jelen van. Még mielőtt megijednél, teljesen ártalmatlan. Vannak bizonyos esetek azonban, amikor valamilyen külső behatásnak köszönhetően megfertőzheti a nyálkahártyákat vagy a nyirkos bőrfelületeket. Elmondjuk, hogy lehetséges ez!

25
Nov

MIÉRT FONTOSAK A RENDSZERES SZŰRŐVIZSGÁLATOK?

A rendszeres szűrővizsgálat akár életet is menthet. Vannak ugyanis olyan betegségek és elváltozások az emberi szervezetben, melynek tünetei csak akkor jelentkeznek, mikor az állapot már nem visszafordítható. Legyen szó tüdővizsgálatról vagy méhnyakrák szűrésről, évente fontos végig látogatni az orvosokat.

25
Nov

MIBEN MÁS A REISHI SZIGET GANODERMA GOMBÁJA, MINT A TÖBBI?

Ma már a piacon számos Ganoderma gyógygomba elérhető, ez pedig megnehezíti a választást azok számára, akik tenni szeretnének az egészségükért és a gyógyulásukért. Az általunk forgalmazott pecsétviaszgomba készítmény több téren különbözik a legtöbb forgalomban levő gyógygombától.

25
Nov

HOGY FOGYASSZAM A GANODERMA GOMBÁT?

Onnantól kezdve, hogy megvásároltad a Ganoderma gomba őrleményt, számos lehetőséged van arra, hogyan fogyaszd azt. Fontos tudni, milyen verziókat és módszereket kombinálhatsz és a napi adag beviteléről is érdemes tájékozódnod.

25
Nov

7 + 1 DOLOG, AMIT BIZTOSAN NEM TUDTÁL A GANODERMA GOMBÁRÓL!

A Ganoderma gyógygombának számos jótékony hatása van. Segít megőrizni az egészségünket, elkerüli a betegségeket és a gyógyulások során is hatékonyan használják. Van azonban néhány olyan különlegesség, amit csak nagyon kevesen tudnak ezekről a gombákról.

25
Nov

SPORTOLHATOK ÚGY, HA ÍZÜLETI FÁJDALMAIM VANNAK?

Az ízületi fájdalom egyre gyakrabban üti fel a fejét napjainkban. Két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. Sokat tehetünk kialakulása ellen, azonban akkor sem kell teljesen kétségbe esni, ha már megtörtént a baj.

25
Nov

ITALOK GANODERMA GOMBÁVAL!

Ha kipróbáltad már a Ganoderma gyógygombát, akkor bizonyára tapasztaltad, hogy a számos jótékony hatáshoz nem feltétlenül társul kellemes íz. Azonban egy kis kreativitással nem csak finommá varázsolhatod az egészséges pecsétvizsgombát, de kellemes italokat is készíthetsz néhány perc alatt.

25
Nov

EZEKET FOGYASZD NYÁRON, HA TENNÉL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

Ahogy változnak az évszakok, úgy kell odafigyelned a szervezeted igényeire is. Most, hogy itt a nyár a küszöbön, érdemes átgondolnod, mi mindenre kell felkészülnöd, mikor betoppannak az izzasztó 30-40 Celsius fokok.

25
Nov

ÍME A BETEGSÉGEK, MELYEK GYÓGYÍTÁSÁBAN SEGÍTHET A GANODERMA GYÓGYGOMBA!

A Ganoderma gyógygomba fogyasztása alapvetően pozitív hatással van az egészség megőrzésére és a betegségek megelőzésére. Azonban van néhány olyan betegségtípus, melyek esetében a gyógyulási folyamatban jelentős szerepet játszhat a pecsétviaszgomba.

25
Nov

MITŐL ALAKUL KI AZ ARANYÉR ÉS HOGY KEZELHETED?

Az aranyér egyike a legkellemetlenebb betegségeknek. Főleg az ötven év felettiek és a kismamák szenvednek tőle, de gyakorlatilag bárkinél kialakulhat. A legfontosabb, hogy ha a legkisebb jelét is tapasztalod az aranyérnek, azonnal fordulj orvoshoz és kezdjétek meg közösen a kezelést!

25
Nov

TALÁLKOZZUNK, BESZÉLGESSÜNK!

 Már többször is említettük, hogy a Reishi Sziget mögött ketten állunk. Nem csak mi termesztjük a gombát megfelelő körülmények között, de mi magunk őröljük meg és készítjük el a Ganoderma őrleményt. Pontosan ezért nagyon fontos számunkra, hogy találkozzunk az érdeklődőkkel, beszélgessünk a rendszeres fogyasztókkal és tanácsot adjunk azoknak, akik szeretnék megőrizni az egészségüket vagy megelőzni a betegségüket. 

25
Nov

EZÉRT HASZNOS A GANODERMA GOMBA AUTOIMMUN BETEGSÉG ESETÉN

Az autoimmun betegségek alattomosak, nehezen észrevehetők és diagnosztizálhatók. Ráadásul az ide sorolandó betegségek köre folyamatosan bővül. Jellemzően nehezen gyógyíthatók, leginkább a jelentkező tünetek enyhítésével lehet segíteni a betegeken.

25
Nov

HOGY LEHET, HOGY ENNYI MINDENRE JÓ A GANODERMA GOMBA?

Ha szétnézel a weboldalunkon, láthatod, hogy a Ganoderma gomba számtalan betegség megelőzésére, sokféle tünet kezelésére alkalmas. Ajánlott egészségmegőrzés céljából, de súlyos betegek számára is javasolt a fogyasztása. Mikor valami ennyi mindenre jó, akkor sokszor felmerül az emberben, hogy vajon tényleg létezik ilyen csodaszer? A helyzet az, hogy igen.

25
Nov

TARTS BE NÉHÁNY SZABÁLYT ÉS ÉLJ EGY KICSIT EGÉSZSÉGESEBBEN!

 A legtöbb ember ma folyamatosan rohan és stresszel, így nehéz odafigyelni az egészséges életmódra. Az étkezést sokan két rohanás között intézik el, a testmozgásra semmi idő nem marad, nem beszélve a vitaminokról, a pihenésről és a folyadékbevitelről

25
Nov

ISMERD MEG A GANODERMA GYÓGYGOMBA HATÓANYAGAIT!

 

Sokat írtunk már arról, miért olyan különleges a Ganoderma gyógygomba, hogy milyen hatásai vannak és milyen sokféleképpen lehet felhasználni. Most ismerd meg azokat a hatóanyagokat, melyek mindezt lehetővé teszik.

 

 

25
Nov

RÉGÓTA NEM TUDSZ SZABADULNI VALAMILYEN BOSSZANTÓ TÜNETTŐL, DE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL?

Ha már régóta van valamilyen kellemetlen tüneted, amitől nem tudsz szabadulni, akkor itt az ideje a kezedbe venni az irányítást, ugyanis a legtöbb tünet valamilyen betegséget jelez. Akár bőrirritációt tapasztalsz, akár az emésztéseddel vannak problémáid, a légzéseddel van gond vagy az ízületeid vacakolnak, ideje lépned és kiderítened, mi a gond. Sokan rettegnek az orvostól, azonban minél tovább húzod, annál több probléma alakulhat ki. Később pedig már tényleg joggal félsz majd. 

25
Nov

EZT TEDD, HA ÍZÜLETI GYULLADÁSSAL KÜZDESZ!

Mozgásszervi panaszok esetén jó eséllyel ízületi megbetegedésről lehet szó. Ennek két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. De lássuk, mit tehetsz ellene!

25
Nov

ELŐZD MEG A SZÍVROHAMOT ÉS A STROKE-OT!

Zsibbadt lábak, nehéz járás, görcsös vádli. A leggyakoribb tünetei a perifériás artériás betegségeknek, mely a leggyakoribb kiváltó oka a szívrohamnak és a stroke-nak. Az idő előrehaladtával sokan hajlamosak az öregedésre fogni a fentebb említett jeleket, ám érdemes minél előbb orvoshoz fordulni, hogy megakadályozhassuk a szövődményeket.

 

25
Nov

MI LEHET AZ ÁLMATLANSÁG OKA?

Álmatlan forgolódás, felriadás, átvirrasztott éjszakák... az alvászavarnak számos oka lehet, legtöbbször a lélekben kell feltárni az okokat, de az sem kizárt, hogy fizikai téren kell keresni a megoldást. Lássuk, mi állhat a háttérben és hogy orvosolható a probléma!

25
Nov

HA KIPRÓBÁLOD EZEKET A RECEPTEKET, TELJESEN RÁKATTANSZ MAJD A BULGURRA!

Sokan nem hallottak még erről a különleges táplálékról, melyet már több ezer évvel ezelőtt is fogyasztottak az ember. Vitaminokban, rostokban gazdag, glikémiás indexe alacsony, ráadásul remekül helyettesíti a rizst és a burgonyát a konyhában.

25
Nov

SZABADULJ MEG A PATTANÁSOKTÓL A TERMÉSZET EREJÉVEL!

Fájdalmas, gyulladt, ronda pattanások, fekete mitesszerek... az élet megkeserítői sokaknál nem csak serdülő korban, hanem később is. Mit lehet tenni? Egyszerűen meg kell szokni és együtt kell élni vele? Ha nagyon szeretnél végre megszabadulni ezektől az idegesítő pattanásoktól, most a legjobb helyen jársz. 

25
Nov

TEHETSZ AZ IDEGESÍTŐ AFTA MEGJELENÉSE ELLEN!

Amennyiben nem tudod, mi az afta, akkor te egy igazán szerencsés ember vagy. Ugyanis ha van idegesítőbb és kellemetlenebb dolog a herpesznél, akkor az az afta. Ez a szájüreg nyálkahártyáján megjelenő apró fekély rendszerint visszatérő gondot jelent az emberek nagy részénél. Ez a fehér vagy sárgás színű jelenség ugyan veszélytelen, ám nagyon kellemetlen és rendszerint jelez valamit. 

25
Nov

GYÓGYÍTÓ FŰSZEREK A KONYHÁBAN

Ha szeretnéd becsempészni a természetet egy kicsit a konyhádba is, miközben fenségesebbnél fenségesebb ételeket készítesz, akkor most a legjobb helyen jársz. A különböző gyógynövények ugyanis bőven elférnek a fűszeres polcon. A finom ízek mellett pedig egészséges ételeket is tehetsz az asztalra a segítségükkel.

25
Nov

ÍGY TERMESZTJÜK A GANODERMA GYÓGYGOMBÁT A REISHI SZIGETNÉL!

 A Ganoderma gyógygomba termesztése speciális körülményeket és szakértelmet kíván. A Reishi Sziget zsákos módszerrel termeszti a Reishi gyógygombát.

25
Nov

MÉGIS MILYEN TÜNETEKET ENYHÍT A GANODERMA GYÓGYGOMBA?

Nagyon sokat beszéltünk már arról, milyen sokféle betegség és kellemetlen tünet gyógyítására és enyhítésére alkalmas a Ganoderma gyógygomba. Ezúttal összefoglaltuk, milyen esetekben praktikus a használata.

25
Nov

MI AZ A SZERVES GERMÁNIUM ÉS MI KÖZE HOZZÁ A SZERVEZETEMNEK?

Sokat hallani arról, milyen pozitív hatásai vannak a szervezetre a különböző vitaminoknak és ásványi anyagoknak, a szerves germániumról azonban keveset hallani. Pedig sokak szerint valódi életelixirről van szó, a jó hír pedig az, hogy a Ganoderma gomba is tartalmazza. Mutatjuk, miről is van szó!

25
Nov

5 + 1 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL A B – VITAMINOKRÓL!

A vitaminok fontosak, ezt mindenki tudja. Sőt, ha fel kellene sorolni az öt legfontosabb vitamint, minden bizonnyal a B – vitaminok is helyet kapnának a sorban. Viszont az tudod, miért olyan lényegesek ezek a szervezetünk számára? Az alábbi 5+1 pontban megmutatjuk, miről is van szó pontosan, mikor azt mondjuk, B – vitaminok. 

25
Nov

TE SZOKTÁL KESERŰ ÉTELT VAGY ITALT FOGYASZTANI?

Ha most az első reakciód az a feltett kérdésre, hogy dehogyis, már miért fogyasztanál bármilyen keserű ételt vagy italt, akkor ez a bejegyzés neked szól. Ugyanis számos jótékony hatást érhetsz el vele. Nem véletlen, hogy alapvetően négy alapízről beszélünk. Az édes, a sós és a savanyú mellett a keserű is éppolyan fontos a szervezet számára. Napjainkban pedig kifejezetten érdemes erre odafigyelni, hiszen a modern konyhaművésze leginkább az édes és a sós ízeket preferálja. Ám felmerül a kérdés, hogy mégis miért ilyen fontos a keserű íz is?

25
Nov

EZÉRT OLYAN FONTOSAK AZ ÉVENKÉNTI SZŰRŐVIZSGÁLATOK!

 

 

A legfrissebb KSH adatok szerint Magyarországon egy évben több mint harmincezer ember hal bele valamilyen daganatos betegségben. Gyakori a tüdőrák, a vastagbélrák, valamint a mellrák és a prosztatarák is. Az elhunytak száma ijesztő, különösen annak a ténynek a fényében, hogy ezeknek a betegségeknek nagy része visszafordítható, ha még korai stádiumban felfedezik a szervezetben. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha rendszeresen jársz szűrővizsgálatra. 

25
Nov

NYAKUNKON AZ INFLUENZA SZEZON!

Mikor beköszönt a hideg idő, lassan számíthatunk arra, hogy felüti a fejét az influenza vírus is. A főként köhögéssel, lázzal, torok – és ízületi fájdalommal járó betegség akár veszélyes is lehet, így érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megelőzésre is. Figyelj oda szervezetedre még azelőtt, hogy elkapnád az influenzát!

25
Nov

TERMÉSZETES IMMUNERŐSÍTŐ TIPPEK!

Már bőven benne vagyunk az őszben, mikor a levegő csípősebb és előkerülnek a szekrényből a pulóverek és a kabátok is. Innen pedig már csak egy lépés a tél, vele együtt pedig a megfázások és az influenzás megbetegedések időszaka. Éppen ezért itt az idő, hogy megerősítsd az immunrendszeredet.

25
Nov

SZABADULJ MEG A PATTANÁSOKTÓL!

Tinédzserként azzal biztatják az embert, hogy majd elmúlnak azok a fránya pattanások. Utána mikor nem múlnak, már nem nagyon mond senki semmit, de téged borzalmasan zavar a dolog. Ha eleged van a fájdalmas, gyulladt, ronda pattanásokból és a fekete mitesszerekből, akkor ideje a tettek mezejére lépned.

25
Nov

A MAGAS VÉRNYOMÁS ELLEN TERMÉSZETESEN!

140/90. Ez az az érték, amely felett már magas vérnyomásról beszélünk. Ha te is szenvedsz a magas értékektől és már úgy érzed, egy egész patikába elegendő gyógyszert beszedtél ellene, akkor mutatunk neked néhány természetes segítséget is!

25
Nov

ERŐSÍTSD AZ IMMUNRENDSZEREDET TERMÉSZETESEN!

Erős immunrendszerre a hét minden egyes napján szükség van, függetlenül évszaktól vagy napszaktól. Vannak viszont olyan periódusai az életnek, amikor érdemesebb egy kicsit jobban odafigyelni erre. A mostani hűvös, őszi időszak pontosan ilyen, hiszen hamarosan itt a tél és érkezik a meghűlések és az influenza szezonja. Mutatjuk, hogyan erősítheted erősítheted természetes módon az immunrendszeredet!

25
Nov

AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET A SZERETTEIDNEK!

 

Bármennyire is hihetetlen, a Karácsony ismét a küszöbön áll. Megjelentek az első szaloncukrok és fényfüzérek az üzletekben, te pedig nyilván elkezdtél már gondolkozni azon, mit kellene venni a családtagjaidnak, szeretteidnek. Ha egészséget ajándékoznál nekik, tudunk segíteni!

25
Nov

NEM KELL LEMONDANOD A SZABADBAN EDZÉSRŐL A HIDEG IDŐSZAKBAN SEM!

Bár idén sokáig tartott a napsütéses idő, most mégis a küszöbön vannak a mínuszok és ha igazi kültéri sportember vagy, itt az ideje felkészülnöd a hűvösre. Ha mindened a futás vagy utálsz egy konditerembe zárva mozogni, akkor nem lesz elég most egy rövidnadrág és egy póló a szabadtéri mozgáshoz. A jó hír az, hogy még hóesésben sem kell lemondanod a kedvenc tevékenységedről!

Fontos viszont, hogy betarts néhány fontos szabályt, így nem kell amiatt aggódnod, hogy megfázol vagy legyengül az immunrendszered.
25
Nov

FONTOS SZERVÜNK: A HASNYÁLMIRIGY

 

 

 A hasnyálmirigy egy külső elválasztású mirigy, amely a rekeszizom alatt, a gyomor mögött helyezkedik el a testünkben. Ennek az apró szervnek nagyon fontos szerepe van az emésztés folyamatában, ráadásul megbetegedése esetén még cukorbetegség is kialakulhat miatta. Érdemes odafigyelned erre a fontos szervre, amelynek váladéka nélkül nem mehet végbe az emésztés. Az epefolyadékkal együtt semlegesíti a gyomornedvet, így segítve a felszívódás folyamatát. Mutatjuk, mit tehetsz ennek érdekében!

25
Nov

EZT TEHETED TÉLEN AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

 

 

Menthetetlenül itt a hideg, ez pedig bizony megviseli az immunrendszerünket, pláne egy ilyen meleg, hosszúra nyúlt őszi időszak után. Sokan nem is gondolnák, de télen is számos dolgot tehetsz az egészségedért, mellyel hozzájárulhatsz az egészséges megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez.