Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

ERŐSÍTSD IMMUNRENDSZERED TERMÉSZETESEN!

2018.11.25 22:40

ERŐSÍTSD IMMUNRENDSZERED TERMÉSZETESEN!

immunrendszer

Az immunrendszert folyamatosan érdemes erősíteni, különösen a téli időszakban. Különböző ételek fogyasztásával tehetjük a legtöbbet szervezetünkért. Egy jól célzott vitamin bomba csodákat tehet!

A természetes immunerősítő módszerek alapja leginkább azokon a módszereken alapul, melyet már nagyanyáinktól is hallhattunk. C - vitamin és fokhagyma, minden betegségre megoldás. Azt kell mondjuk, van ebben igazság, nem is kevés!

A C - vitamint tartalmazó gyümölcsök közül kiemelendőek a citrusfélék, a csipkebogyó, de még a kivi is. A zöldségek közül a paprika tartozik a vitaminbombák körébe, különösen nyersen fogyasztva. A brokkoli főzés vagy párolás hatására ugyan veszít a tápanyag tartalmából, de még így kis érdemes fogyasztani. 

fokhagyma fogyasztása kifejezetten taszító az illata miatt, ám annál többet ér a szervezetnek. Nem csak a immunrendszert erősíti, de a vírusokkal és baktériumokkal is felveszi a harcot. 

A tél egyébként is a teázás időszaka. A zöld teának számos jótékony hatása ismert, így hat a szív-és érrendszeri problémákra is, ráadásul méregtelenítő hatású. Ha már tea, akkor érdemes kiemelni a hársfát és a bodzát is. 
kamilla teában pedig leginkább ücsörögni érdemes. 

Ganoderma gomba immunrendszer erősítő, méregtelenítő, antioxidáns hatású, növeli a szervezet természetes öngyógyító képességét, melyet már három havi kúra során is tapasztalhatsz.