Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Azért fogyasztom mert...

Theeemiii   
    
2018-05-07 22:15
Én Candida ellen kezdtem el szedni, mert folyamatosan nőgyógyászati problémáim voltak.Mentem egyik orvostól a másikig és sajnos a várt hatás elmaradt.Vissza tért mindig a kellemetlen tünet rövid időn belül. Két hónapja szedem minden nap, szörpbe keverem, így nem okoz gondot az elfogyasztása.Nagyon de nagyon boldog vagyok,mert teljesen tünet mentes vagyok :)))..meg vehettem volna hamarabb is. Másik dolog amit észre vettem, hogy a méregtelenítés miatt kiragyásodtam és picit gyengébb voltam.Ez egy hónapig tartott (elég sok nem oda való dolog távozhatott) belőlem.Mára már egyre több az energiám, jobban alszom.Édesanyámnak szinte rögtön több lett az energiája.Harmadik dolog,nagyon sokat fájt a lábam, mivel sokat talpalok.Olyan érzés volt, mint amikor tőböl ki akarják szakítani az ember lábát.Ez is maradéktalanul elmúlt.Kíváncsian várjuk további jótékony hatását.Én/mi már elégedettek vagyunk és csak két hónapja szedjük.:)), de az biztos hogy míg élek szedem!
Palika
2017-10-04 18:41
Sziasztok! Nekem 26 évesen 145 és 155 körüli a vérnyomásom, ami eléggé elszomorít. 145 alatti értéket alig mérek. Egy évig gyógyszert szedtem, de semmit nem ért. Az orvos se mond semmi konkrétat, csak tömne gyógyszerrel. Én meg nem fogok 26 évesen maréknyi gyógyszert enni, ezért fogyasztását befejeztem 2 hónapja, és váltottam a Ganoderma gyógygombára és a fokhagyma kapszulára. E mellet rendszeresen elkezdtem futni, ami a plusz 15-20 kiló felesleggel még kicsit nehezen megy, de nem adom fel. A közérzetem már most, 2 hónap elteltével sokkal jobb, energikusabb, dinamikusabb vagyok, 5 kg-ot fogytam, és a vérnyomásom már most sem megy fel 140 fölé. Szerintem pár hónapon belül elérem az áhított 120-125-ös vérnyomást is! Majd erről is beszámolok

 


Gyurkó Edit
2017-09-28 20:53
3 éve felveszek minden évben egy 4 hónapos Ganoderma kúrát. Mióta szedem, egyáltalán nem kellett patikába mennem, és nem vagyok betegek egész télen. Már most is megvettem az immunturbó” adagomat, mert az idén télen sem szeretnék az orvoshoz menni. Nekem nagyon hatásos a gombapor, javaslom mindenkinek, hogy időben készítse fel szervezetét a télre!!!

Kovácsovics Bori
2017-09-14 09:16
Egyszerűen hihetetlen a reishi gyógygomba hatása, sokkal energikusabbnak érzem magam, mióta minden reggel a kávémba keverem. Mikor beköszönt a hűvösebb időszak, általában már érzem magamon a megfázás tüneteit, de most semmi bajom!

Ildikó, Érd
2017-09-13 11:15
Sok-sok informálódás, neten való szörfözés után korábban is már sokat olvastam a Ganoderma gyógygombáról, de még sohasem vásároltam. Most kipróbáltam, és megvásároltam a reishiszeget Ganoderma gyógygombáját. Azért választottam ezt a webáruházat, mert megbízható, magyar termesztőtől tudok itt vásárolni ismert származású, minőségi gyógygombaport. Rendkívül korrekt és figyelmes hozzáállást tapasztaltam, amikor telefonon érdeklődtem. A kiszállítás is pontos volt, teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékkel és a kiszolgálás minőségével! Köszönet!