Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Ajándékozz egészséget az ünnepekre!

2019.10.15 09:54

Az ünnepek közeledtével már biztosan Te is azon gondolkodsz, mivel lepd meg szeretteid az év legszebb ünnepén. Október végén az áruházak, a kisboltok, a bevásárlóközpontok üzletei már tömve vannak a csokimikulásokkal és karácsonyi ajándékokkal, nem beszélve arról a rengeteg reklámról ami a TV-ből, rádióból és internetről árad felénk. Viszont mi úgy véljük, a legjobb ajándék az egészség, amelynek mindig helye van a Mikulás puttonyában és a Karácsonyfa alatt egyaránt.

A döntés igen nehéz, hiszen legtöbben igyekszünk hasznos,- és lehetőleg igazán személyre szóló ajándékot vásárolni családunknak, barátainknak. De mi a helyzet ilyenkor az egészséggel?
Amikor minden az evésről szól, amikor tömve az asztal halászlével, süteményekkel és finomabbnál-finomabb húsokkal?

Mennyire számít ilyenkor az egészség?

Mint Ganoderma-termesztők, tapasztaltuk már, hogy akinek fontos egészsége és odafigyel a helyes táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, az karácsonykor sem hagyja el magát,- és igyekszik egészséges életmódját az ünnepek alatt sem feladni.

Válassz Ganorderma gombát vagy egészség csomagot!

Az egészség csomagjaink között találsz olyat, amely tökéletes 50 év felettiek számára, segít cukorbetegség esetén, de összeállítottunk olyan kombinációt is, amely az immunrendszert erősíti. Emellett találsz Ganoderma gombás termékekből összeállított pakkot is, amellyel szintén nagy arányban adhatsz egészséget a szeretteidnek.
Csomag ajánlatainkat ide kattintva találod meg.