Blog
2020.12.06 10:52

4 dolog, amellyel télen is sokat tehetsz az egészségedért!

Menthetetlenül itt a hideg, ez pedig bizony megviseli az immunrendszerünket, pláne egy ilyen vírusos időszakban.Sokan nem is gondolnák, de télen is számos dolgot tehetsz az egészségedért, mellyel hozzájárulhatsz az egészséges megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez.


1. Rendszeres testmozgás
Egy egészséges szervezet számára fontos a rendszeres testmozgás még akkor is, ha csak egy kis napi levezető sétáról vagy otthoni tornáról van szó. Fontos, hogy olyan sportot válassz, amit szívesen űzöl, hiszen így nem kényszer és nyűg, hanem kikapcsolódás lesz a mozgás.

2. Változatos étrend
A változatos, vitamindús és tápanyagokban gazdag étrend nem csak az ízlelőbimbóknak tesz jót, hanem az egészségednek is. A sok zöldségért és gyümölcsért, valamint a tápláló falatokért hálás lesz az immunrendszered.

3. Kevesebb stressz
A munkahelyi gondokat ugyan nem lehet elűzni egy varázsütésre, azonban fontos, hogy próbáld kerülni a stresszes helyzeteket és igyekezz hazaérve már „elengedni” a munkát. Hatékony levezetés lehet a testmozgás!

4. Ganoderma gyógygomba
Ha eddig is fogyasztottad azért, ha még sosem próbáltad, azért érdemes kipróbálni a Ganoderma gyógygombát, melynek számos pozitív hatása van az egészségre.