Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Védd meg szervezetedet a betegségekkel szemben Ganoderma gombával!

2020.07.24 05:47

Bár már nincs veszélyhelyzet Magyarországon, viszont a koronavírusról kapcsolatos hírek továbbra sem megnyugtatóak. A COVID-19 ellen egyelőre nem létezik védőoltás, viszont az immunrendszered erősítésével megvédheted magad.

Miben segíthet a Ganoderma gyógygomba?

Egészségmegőrzéshez, betegségek megelőzéséhez pedig ajánlott a Ganoderma gyógygomba fogyasztása is. Ha pedig mégis megtörténik a baj és beavatkozásra van szükség, fontos tudni, hogy kutatások igazolják, hogy az immunrendszer normalizálódásának köszönhetően a pecsétviaszgomba alkalmazásának hatására a sugárkezelés és a kémiai szerek mellékhatása csökkent és a fehérvérsejt szám változatlan maradt. Ezzel egyidejűleg a gombakezelés mellékhatást nem okozott. A betegek étvágya és életereje javult. A gombával kezelt betegek egyéb sérülései is a vártnál gyorsabban gyógyultak.
Kiegészítő kemoterápiás készítményként más vizsgálatokban is igazolták a gomba kedvező hatását. Eredményes volt például a leukémiában szenvedő betegek állapotának javítására.
Újabb klinikai vizsgálatokban a gombából nyert poliszacharidok kedvező hatását állapították meg tüdőrákban szenvedő betegeken. Vizsgálataik szerint a pecsétviaszgombából nyert poliszacharidok hatására a betegséggel járó tünetek, így a láz, köhögési rohamok, gyengeségérzet, verejtékezés álmatlanság mintegy 43,8 - 84,4 %-os mértékben csökkent. Erősödött a betegek immunrendszere és megnőtt a sejtvédő mechanizmus aktivitása.

50+ csomagunk kifejezetten az 50 év felettieknek készült!

Ötven éves kor felett már bizony szüksége van támogatásra a szervezetnek még akkor is, ha most úgy érzi, semmi baja nincs. Ugyanis a cél az, hogy ez így is maradjon és ne az életkorod határozza meg azt, ahogyan érzed magad. Amennyiben valamilyen panaszod van, természetesen akkor is a legjobb helyen jársz. Ebben segít neked 50 csomagunk, amelyben kurkumát, gyömbért és Ganoderma kapszulát is találsz!