Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

MIRE FIGYELJ EBBEN A HŐSÉGBEN?

2018.11.25 21:51

MIRE FIGYELJ EBBEN A HŐSÉGBEN?

hot weather

Ha a hőmérő higanyszála rendesen harminc fok fölé szalad, akkor érdemes kifejezetten odafigyelni magunkra és a szervezetünkre. Íme néhány hasznos tipp, melyeket ha betartasz, megkönnyíted a nyári időszakot.

Otthonunk
Ha van rá lehetőség, szellőztess éjszaka, mikor kicsit hűl a levegő! Nappalra érdemes teljesen besötétíteni és becsukni az ablakokat, így mikor hazaérsz a munkából, nem kell szenvedned a felmelegedett lakásban.  Sajnos a ventilátor kiszárítja a szervezetet, ha hosszú ideig használjuk, de ha van légkondicionálónk, nyugodtan használhatjuk!
 
Munkahelyünk
Érdemes kerülni a fizikai munkát a déli órákban, ilyenkor inkább tartózkodjunk árnyékban és fogyasszunk sok folyadékot! Ha lehet, naponta többször zuhanyozzunk és viseljünk világos színű ruhát. 
 
Táplálkozásunk
Soha nem várjuk meg, míg szomjasak leszünk, ezzel veszélybe sodorhatjuk a szervezetünket. Kerüljük a nehéz, zsíros ételeket, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!
 
Érdemes odafigyelni immunrendszerünkre is, hiszen ha nem elég erős a szervezetünk, nehezebben vészeljük át a nyári hőséget is. Ennek érdekében érdemes rendszeresen Ganoderma gombát fogyasztanunk, mely hozzájárul a testünk egészséges működéséhez.