Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Egészség természetesen 50 felett!

2020.10.15 05:37

Ötven éves kor felett már bizony szüksége van támogatásra a szervezetnek még akkor is, ha most úgy érzi, semmi baja nincs. Ugyanis a cél az, hogy ez így is maradjon és ne az életkorod határozza meg azt, ahogyan érzed magad. Amennyiben valamilyen panaszod van, természetesen akkor is a legjobb helyen jársz. Ebben segít neked 50+ csomagunk, amelyben kurkumát, gyömbért és Ganoderma kapszulát is találsz!

Ebben segít a kurkuma!

A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, segíti az ízületek védelmét, az ízületek rugalmasságának megtartását. Hozzájárul a máj egészséges állapotának megőrzésében, és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

Ebben segít a gyömbér!

A gyömbért hagyományosan fokozottan használják megfázásos, influenzás időszakban a kezdeti tünetek megjelenésekor. Segít fenntartani a légúti rendszer egészségét, hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. Támogatja az emésztőrendszer egészségét, hozzájárul az émelygés enyhítéséhez (pl. terhesség, utazás esetén), e mellett segít megőrizni az egészséges vércukorszintet.

Ebben segít a Ganoderma gyógygomba!

A Ganoderma (Reishi) gomba segítségével növelhetjük vitalitásunkat és fittségünket. Megerősíthetjük szívünket a stressz hatásokkal szemben, ellenállóbbá tehetjük immunrendszerünket a krízishelyzetekben, növelhetjük teljesítőképességünket és a vér oxigénellátottságát – és mindezt mellékhatások nélkül.

Tehát szervezetünk belső egyensúlyának visszaállítása és megőrzése, egészségünk helyreállítása érdekében az általunk megbízható, és ellenőrzött körülmények között termelt Ganoderma (Reishi vagy Pecsétviaszgomba) nagy segítségünkre lehet. A gombát a lehető legtisztább, a legkisebb környezeti szennyezésű körülmények között termesztjük. A 100% tisztaságú gombapor rendszeres fogyasztásával javuló közérzetünk, növekvő ellenálló képességünk lesz a jutalom.

 

Ide kattintva megrendelheted a csomagot!