Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Egy igazán különleges ajándék Anyák Napjára!

2019.04.27 14:01

Már gondolkozol egy ideje azon, mivel lepnéd meg szívesen édesanyádat vagy nagymamádat anyák napja alkalmából? Akkor most a legjobb helyen jársz, ugyanis mi segítünk abban, hogy ne csak hasznos, de a szeretteid egészségét is szolgáló meglepetést válassz.

Ha édesanyád elmúlt 50 éves

Ötven éves kor felett már bizony szüksége van támogatásra a szervezetnek még akkor is, ha most úgy érzi, semmi baja nincs. Ugyanis a cél az, hogy ez így is maradjon és ne az életkorod határozza meg azt, ahogyan érzed magad. Amennyiben valamilyen panaszod van, természetesen akkor is a legjobb helyen jársz. Ebben segít neked 50 csomagunk, amelyben kurkumát, gyömbért és Ganoderma kapszulát is találsz!

Ide kattintva megrendelheted ezt a csomagot! 

Ha gondjai vannak az ízületeivel

A kopás miatt jelentkező mozgásszervi fájdalom a kor előrehaladásán kívül a mozgásszegény életmód, valamint az elhízás miatt is kialakulhat. A kezelés első lépcsőfoka a fájdalomcsillapítók alkalmazása, de később már szteroidos injekciókkal is orvosolhatják. Emellett a gyulladáscsökkentő kenőcsök is megoldást nyújthatnak, azonban a folyamatot visszafordítani nem lehet. Ennek oka, hogy ha a két fő részből álló porcszövet, - melyet egy rugalmas sejt közötti állomány és porcot lebontó enzimekből áll – egyensúlya felborul és a porc kopása elkezdődik, a károsodást visszafordítani nem lehet.
Amennyiben pedig nem szeretnéd, hogy édesanyád van nagymamád gyógyszereket szedjen a fájdalom csillapítására, ez a csomag segít majd neked. A Ganoderma gomba gyulladáscsökkentő és sima izom lazító, fájdalomcsillapító hatása van leginkább az ízületekre. A kurkuma pedig antioxidánsként támogatja az immunrendszert, segíti az ízületek védelmét, az ízületek rugalmasságának megtartását. Hozzájárul a máj egészséges állapotának megőrzésében, és a vérkeringés megfelelő működéséhez.
Ide kattintva megrendelheted ezt a csomagot! 


Ha probléma van az ünnepelt vérnyomásával

Az egészséges életmód mellett más módon is orvosolhatjuk a magas vérnyomást, ennek jegyében álmodtuk meg Vérnyomás optimum duó csomagunkat is. A Ganoderma gomba vérnyomáscsökkentő és keringés javító hatású, oxigéntöbblettel javítja a keringési rendszer működését, míg a fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre, előnyösen befolyásolhatja, csökkentheti a vér koleszterin és triglicerid szintjét. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének és a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. Étkezés előtt bő folyadékkal érdemes bevenni egy kapszulát naponta egyszer vagy kétszer.
Ide kattintva megrendelheted ezt a csomagot!