Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

HOGY LEHET, HOGY ENNYI MINDENRE JÓ A GANODERMA GOMBA?

2018.11.25 18:46

HOGY LEHET, HOGY ENNYI MINDENRE JÓ A GANODERMA GOMBA?

Ha szétnézel a weboldalunkon, láthatod, hogy a Ganoderma gomba számtalan betegség megelőzésére, sokféle tünet kezelésére alkalmas. Ajánlott egészségmegőrzés céljából, de súlyos betegek számára is javasolt a fogyasztása. Mikor valami ennyi mindenre jó, akkor sokszor felmerül az emberben, hogy vajon tényleg létezik ilyen csodaszer? A helyzet az, hogy igen.

Mikor azt mondják, hogy valami nagyon sok mindenre jó és ráadásul még 100%-ban természetes is, sokszor megjelennek a szkeptikusok. Azonban ebben az esetben nincs szó sem túlzásról sem megtévesztésről. A Ganoderma gyógygomba ugyanis bizonyítottan jótékony hatású.
 
Hosszútávú fogyasztásnál tapasztalható a hatás
A gyógynövények nem csodaszerek, azokat nem lehet néhány napig beszedni, majd újra úgy hinni, jól vagyunk, mint a gyógyszerek esetében. A gyógynövényeket általában kúraszerűen, huzamosabb ideig (általában 3 hónap minimum) kell alkalmazni, hogy egyáltalán valamilyen szemmel látható hatást ki tudjanak fejteni.
 
Kiegészítő kezelésként betegség esetén
Természetesen nem azt mondjuk, hogy a gyógygomba önmagában meg tud gyógyítani betegségekből. Kiegészítő kezelésként viszont kiváló. Az alternatív gyógymódokat még kiegészítő terápiaként is viszonylag kevés orvos említi, annak ellenére, hogy például Japánban vagy az Egyesült Államokban a betegek több, mint 60%-a alkalmaz valamilyen kiegészítő kezelést. Bár ma már egyre többet halljuk, hogy az orvosok is a Megelőzés fontosságát hirdetik, például daganatos betegségek időben történő felismerésénél.
 
Mit kell tudni a Ganoderma gyógygombáról?
Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, “Reishi a megoldás” címmel. Minden kísérlet és kutatás azt erősítette meg, hogy a Reishi gomba számtalan betegség esetén hatásosan alkalmazható. Ganoderma lucidumnak az orvosi szakirodalomban utána olvasva rengeteg tudományos tény támasztja alá jótékony hatásait. A gyógygomba hatásspektruma rendkívül szerteágazó.