Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

ÖNGYÓGYÍTÁS - A TE SZERVEZETED IS KÉPES RÁ!

2018.11.25 22:24

ÖNGYÓGYÍTÁS - A TE SZERVEZETED IS KÉPES RÁ!

fitness 332278 640

Egyre több kutatás bizonyítja azt, hogy a testünk természetes reakciói mellett a lelki állapotunk is befolyásolja szervezetünk öngyógyító képességét. De miről is van szó pontosan?

Annak, hogy vannak emberek, akik csak nagy nehezen gyógyulnak ki akár egy kisebb megfázásból is, míg mások egy-két nap alatt felépülnek, számos oka lehet. Egyrészt ahhoz, hogy szervezetünk le tudja győzni a betegségeket, teljesen egészségesnek kell lennünk és ezért folyamatosan tennünk is kell. Az egészséges étkezés, a rendszeres testmozgás, az alkohol és dohányzás mellőzése mind hozzájárulnak ehhez. Testünk felismeri és megpróbálja leküzdeni "támadóit", melyhez az orvosi kezelés mellett nagyban hozzájárul a lelki egyensúlyunk is. 
Kísérletek bizonyították, hogy már akkor is javult a beteg emberek állapota, mikor csak placebót kaptak orvosság gyanánt. Előfordult olyan is, hogy térdízületi panaszokkal orvoshoz fordultak csoportjának csak egy részét műtötték meg, másokkal csupán elhitették a beavatkozást. Néhány évvel később mindenkinél elmúltak a korábbi panaszok.
 
Lelki egyensúlyunk megteremtéséhez mindenképpen nyugalomra van szükségünk. Rohanó vikágunkban nagyon nehéz akár néhány percet is találni arra, hogy egy kicsit leüljünk és magunkkal foglalkozzunk. Ám mindenképpen szakítani kell időt erre! Kényeztessük egy kicsit magunkat, nem kell állandóan sietni! Habfürdő egy stresszes nap után, egy romantikus vacsora a kedvesünkkel, egy séta a közelben mind olyan apróságok, melyek sokat tehetnek lelki egyensúlyunkért. 
Természetesen nem arról van szó, hogy mától mindenki meggyógyul, aki pozitívan gondolkozik. Fontos azonban, hogy ne csupán gyógyszerekkel gyógyuljunk!
 
A Ganoderma gomba immunrendszer erősítő, méregtelenítő, antioxidáns hatású, növeli a szervezet természetes öngyógyító képességét. Tökéletesen alkalmas arra, hogy gyógyszer nélkül előzzük meg a betegségeket és állítsuk helyre egészségünket. Egy három hónapos kúra már érezhető eredményekkel járhat!