Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

5 DOLOG, AMIT 2018-BAN TEHETSZ AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

2018.11.25 20:43

5 DOLOG, AMIT 2018-BAN TEHETSZ AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

healthy food 1348430 640

 

Az új év az új fogadalmak időszaka. Mi más lehetne jobb alkalom arra, hogy jobban vigyázzunk az egészségünkre? Íme öt olyan dolog, amit érdemes megfogadni az új évben!

 

1. Rendszeres testmozgás
Unalomig elcsépelt ez, mégis nagyon fontos egy egészséges szervezet számára a rendszeres testmozgás. Fontos, hogy olyan sportot válassz, amit szívesen űzöl, hiszen így nem kényszer és nyűg, hanem kikapcsolódás lesz a mozgás. 
 
2. Kevesebb stressz
A munkahelyi gondokat ugyan nem lehet elűzni egy varázsütésre, azonban fontos, hogy próbáld kerülni a stresszes helyzeteket és igyekezz hazaérve már „elengedni” a munkát. Hatékony levezetés lehet a testmozgás!
 
3. Változatos étrend
A változatos, vitamindús és tápanyagokban gazdag étrend nem csak az ízlelőbimbóknak tesz jót, hanem az egészségnek is. Próbálj ki az új évben új recepteket!
 
4. Káros szenvedélyek elhagyása
Dohányzás és túlzott alkoholfogyasztás. Az egészség két legfőbb ellensége. Ha valamelyik az életed része, érdemes lemondani róla az új évben, de legalább is csökkenteni az adagokat. 
 
5. Ganoderma gyógygomba
Ha eddig is fogyasztottad azért, ha még sosem próbáltad, azért érdemes kipróbálni a Ganoderma gyógygombát, melynek számos pozitív hatása van az egészségre.