Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Gyermeknapra egészséget! Ebben segít a ganoderma gomba a legkisebbeknek!

2019.05.15 10:23

Május utolsó vasárnapja a világ sok országában ünnepnap, ilyenkor mindenki a legkisebbeket ünnepli és lepi meg kisebb-nagyobb ajándékokkal. Ha idén szeretnél valamilyen igazán hasznos ajándékot beszerezni gyermekednek és jó lenne végre elejét venni annak, hogy ebben a szeszélyes időjárásban állandóan folyjon az orra és köszörülje a torkát, akkor a Ganoderma gyógygomba ideális ajándék.

A Ganoderma gyógygombának ugyanis számos jótékony hatása van és a legkisebbek szervezetét is feltölti a kifejezés lehető legjobb értelmében. Segít megőrizni az egészségünket, elkerüli a betegségeket és a gyógyulások során is hatékonyan használják.

Fájdalomcsillapító hatása is van!
A Ganoderma gomba gyulladáscsökkentő és sima izom lazító, fájdalomcsillapító hatású, így különösen alkalmas a használata ebben a szeszélyes időszakban, amikor az egyik percben még szükség van a kabátra, a másik pillanatban pedig elég egy pulóver is.

Megkeresi a problémás területeket
A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet, és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását.

Erősíti az immunrendszert
A Ganoderma (Reishi) gomba segítségével növelhetjük a gyermekek vitalitását. Ellenállóbbá teszi immunrendszerét, segítségével növelhető a teljesítőképességük bármilyen mellékhatás nélkül.

Álmatlanság vagy étvágytalanság esetén is alkalmazható
Ha a gyermeked mostanában rosszul alszik és napközben fáradt, nem olyan a teljesítménye mint szokott, akkor is érdemes fogyasztania a Ganoderma gyógygombát. Szintén alkalmazható akkor is, ha nem az igazi az étvágya a legifjabb családtagoknak. Ha ennek hátterében semmilyen betegség nem áll, szintén megoldás lehet a reishi gomba alkalmazása.

Nem véletlenül keserű!
Ez a tulajdonsága biztosan nem fog majd tetszeni a gyerekeknek, hiszen a keserű íz rendszerint nem tartozik a legkisebbek kedvencei közé. Azonban ez nem véletlenül van így! A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni. Ha szeretnéd elfedni ezt az ízt, keverheted teába vagy joghurtba is, így egy tápláló reggeli része is lehet ez a gyógyhatású gomba.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ez a gyógyhatású készítmény nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, így ha panaszaid vannak, mindenképpen fordulj szakorvoshoz!