Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Megmutatjuk, hogy fejti ki hatását a Ganoderma gyógygomba!

2019.07.10 15:10

Fontos tudnod, hogy a szervezetedben 5 lépésben hat a Ganoderma gomba. Szeretnénk, ha megismernéd ezeket!

 

1. AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT FELMÉRÉSE (1-30 NAP)
A Ganoderma gomba szedését követően megkezdődik a rejtett betegségek és méreganyagok feltérképezésére szervezetünkben, valamint a szervezet funkcióinak a helyreállítása. Eközben szervezetünkben „ellenreakciók”-ként ismert jelenségek fognak jelentkezni. Ezek a reakciók nem mellékhatások, hanem segítenek azonosítani a problémás zónákat. Ez az egészségi állapotunk felmérési folyamatának a hatása. (Például ízületi bántalmak esetén a szedést követően a fájdalom ideiglenesen felerősödhet.)

2. TISZTÍTÁS-MÉREGTELENÍTÉS (1-30 HÉT)
A Ganoderma a „méreganyagok kiküszöbölésének mestere”-ként is ismert. Kiküszöböli a húgysav, tejsav és koleszterin többleteket, zsírlerakódásokat, halott sejteket és a szervezetben felgyűlt salakanyagokat. A méreganyagok bekerülnek a vérrendszerbe, ahonnan a kiválasztó szervrendszer által (pl. máj, vese) kerülnek a vizeletbe, székletbe, valamint az izzadság, ekcémák, váladékok útján is távozhatnak a szervezetünkből. A Reishi gomba ezeket a folyamatokat segíti elő.

3. SZABÁLYOZÁS/BEÁLLÍTÁS (1-12 HÓNAP)
A szervezetben bekövetkező változások legyenek azok betegsége, vagy éppen a gyógyulás mindig valamilyen reakcióval jár. Ezek a reakciók lehetnek olyan enyhék, hogy észre sem vesszük őket, vagy annyira hevesek, hogy szinte levernek a lábunkról. A betegek többsége megijed ezektől a reakcióktól, de ez csak annak a jele, hogy szervezetünk dolgozik (például ellenanyagot termel). Ha a reakciók túl hevesek, akkor csökkentsük az adagot.

4. VISSZANYERÉS (6-24 HÓNAP)
Az immunrendszer folyamatos feltöltése játszódik le ebben az időszakban, hogy a Ganoderma gomba jótékony hatása által a megerősített immunrendszer hatékonyan tudja felvenni a harcot a kórokozókkal szemben. Az immunrendszer hatásos működéséhez alapanyagok, nyomelemek és vitaminok szükségesek, ezek egy részét szolgáltatja a REishi gomba illetve elősegíti ezen anyagok gyors felszívódását.

5. MEGFIATALODÁS (1-3 ÉV)
Azt mindenki tudja, hogy két azonos korú ember életkorának megítélésében óriási szerepet játszik a szervezetük karbantartottsági állapota. Például egy fitt 40 éves, tűnhet akár 32-35nek, de egy betegséggel küzdő, kialvatlan 40es akár 50-55 évesnek is látszódhat. A végcél, amiért a Ganoderma gombát fogyasztjuk az, hogy optimális szinten tartsuk a szervezetünk funkcióit, ezáltal javuljon közérzetünk, fittebben, fiatalosabban érezhessük magunkat.