Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

RÉGÓTA NEM TUDSZ SZABADULNI VALAMILYEN BOSSZANTÓ TÜNETTŐL, DE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL?

2018.11.25 18:18

RÉGÓTA NEM TUDSZ SZABADULNI VALAMILYEN BOSSZANTÓ TÜNETTŐL, DE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL?

Ha már régóta van valamilyen kellemetlen tüneted, amitől nem tudsz szabadulni, akkor itt az ideje a kezedbe venni az irányítást, ugyanis a legtöbb tünet valamilyen betegséget jelez. Akár bőrirritációt tapasztalsz, akár az emésztéseddel vannak problémáid, a légzéseddel van gond vagy az ízületeid vacakolnak, ideje lépned és kiderítened, mi a gond. Sokan rettegnek az orvostól, azonban minél tovább húzod, annál több probléma alakulhat ki. Később pedig már tényleg joggal félsz majd. 

Szóval vegyél egy nagy levegőt és vegyél erőt magadon! Segítünk, hogy sikerüljön legyőzni a félelmeidet!
 
1. Ne légy online orvos!
Ha egy mód van rá, ne diagnosztizáld magad az internetes keresők segítségével, ugyanis hatalmas szamárságokat is megállapíthatsz a tünetek alapján. Kizárólag az orvos diagnosztizálhat, te magadat semmiképpen!
 
2. Kérj telefonos segítséget!
Dr. Tóth Ildikó Gyöngyi, általános orvostan valamint háziorvostan szakorvos. Telefonos rendelésén bármit kérdezhetsz tőle, így tudhatod, nagyjából mire számíthatsz majd az orvosnál. „Általános orvostan szakvizsgával, közel három évtizedes háziorvosi és ügyeleti tapasztalattal rendelkezem, melyet részben Németországban szereztem meg. Dolgoztam a gyógyszeriparban is. Az ott szerzett tudással ötvözve az orvosi tapasztalataimat, jó hatásfokkal ismerem fel a tünetek közötti összefüggéseket, állítom fel a diagnózist, majd annak kezelésében biztos támaszt tudok adni. A megfelelő gyógykezelés kulcsa a korai felismerés. Ebben tudok Önnek hathatós segítséggel szolgálni.”– mondja magáról a doktornő. Minden hétköznap 13 és7 óra között várja a hívásokat a +36 (30) 955 9240-es telefonszámon. Ha esetleg nem veszi fel a telefont, érdemes később próbálkozni, ugyanis elképzelhető, hogy éppen egy másik érdeklődővel beszél. 
 
3. Kérj segítséget az orvos kiválasztásához!
Fontos, hogy válassz olyan szakembert, aki szimpatikus és akiben megbízol. Kérd ki a barátnőid, ismerőseid tanácsát és látogass el hozzá először akár csak egy konzultációra. 
 
4. Menj először csak konzultációra!
Bátran mondd el, mi a problémád, hidd el, hamar oldódik majd benned a feszültség, ha egy szakemberrel beszélgethetsz. Szóval ne aggódj, nyugodtan kérj konzultációs időpontot, nem lesz belőle gond, nem te vagy az egyetlen, aki fél!
 
5. Fogyassz Ganoderma gyógygomát!
Az egészség megtartására és a betegségek megelőzésére egyaránt ideális megoldás a Ganoderma gyógyomba fogyasztása. Természetesen ha az orvos valamilyen betegséget állapít meg, mindenképpen jelezd felé, hogy szeded ezt a készítményt!