Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Nem is gondolnád, mi mindenre jó a fokhagyma kapszula!

2019.01.14 08:09

Mi jut eszedbe, ha azt mondjuk, fokhagyma? A finom fűszeres ételek? Nagyon helyes, ugyanis nagyon egészséges, ha gyakran fogyasztasz fokhagymát. Fontos viszont tudnod, hogy elég nehéz minden nap akkora mennyiséget bevinni a szervezetedbe belőle, hogy valóban kifejtse hosszú távon a jótékony hatásait és közben ne legyen fokhagyma szagod. Erre nyújt megoldást új termékünk, a fokhagyma kapszula!


Miért olyan egészséges a fokhagyma?
A fokhagyma az egyik legrégebben ismert fűszer- és gyógynövény, több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot – vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet- tartalmaz, amik nagyon jó hatással vannak az egészségre.

Érdemes a fokhagyma kapszulát választanod!
A készítmény egyik természetes hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős illata is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. Fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre, előnyösen befolyásolhatja, csökkentheti a vér koleszterin és triglicerid szintjét. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének és a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. Étkezés előtt bő folyadékkal érdemes bevenni egy kapszulát naponta egyszer vagy kétszer!

Ide kattintva megrendelheted a fokhagyma kapszulát!

Fontos kihangsúlyozni, hogy ez a gyógyhatású készítmény nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, így ha panaszaid vannak, mindenképpen fordulj szakorvoshoz!