Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

MI A HELYZET AZ IMMUNRENDSZEREDDEL?

2018.11.25 21:45

MI A HELYZET AZ IMMUNRENDSZEREDDEL?

immune system 1359197 1280

Elég erős? Bírja a strapát? Esetleg van vele egy kis probléma? Erősítenéd? Lássuk, mi a helyzet a te immunrendszereddel!

Az immunrendszer egy igen bonyolult rendszer, melynek a legfőbb feladata, hogy védje a szervezetedet mindentől. Baktériumoktól, vírusoktól véd meg téged a nap 24 órájában, akár egy belső pajzs.

 
Ha minden rendben van az immunrendszerünkkel, rendszerint enyhébb bármilyen betegség lefolyása és szövődmény is ritkán alakul ki. Viszont ha „rés van a pajzson”, tehát valamilyen károsodása van az immunrendszernek, a betegségek súlyosabb formájával kell megküzdeniük. Egy egészséges immunrendszer, mikor egy idegen természetű anyag hatol a szervezetbe, egyből megpróbálja elpusztítani, közömbösíteni, hogy nehogy tovább szaporodhasson. Ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk és folyamatosan erősítsük immunrendszerünket.
 
A Ganoderma gomba immunrendszer erősítő, méregtelenítő, antioxidáns hatású, növeli a szervezet természetes öngyógyító képességét. A legfontosabb, hogy annak az embernek, aki használja vagy tervében van fogyasztani a Ganoderma gombát, működő immunrendszere legyen, mert csupán a működő immunrendszert lehet stimulálni.