Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

MIBEN MÁS A REISHI SZIGET GANODERMA GOMBÁJA, MINT A TÖBBI?

2018.11.25 19:35

MIBEN MÁS A REISHI SZIGET GANODERMA GOMBÁJA, MINT A TÖBBI?

Ma már a piacon számos Ganoderma gyógygomba elérhető, ez pedig megnehezíti a választást azok számára, akik tenni szeretnének az egészségükért és a gyógyulásukért. Az általunk forgalmazott pecsétviaszgomba készítmény több téren különbözik a legtöbb forgalomban levő gyógygombától.

 Ketten, a két kezünkkel készítjük

A Reishi Sziget mögött ketten állunk. Mindketten Magyarországon születtünk és azóta is itt élünk. Mindig is fontos volt számunkra az egészséges életmód, ezért vágtunk bele évekkel ezelőtt a reishi gomba termesztésébe. Nyíregyházán alakítottunk ki megfelelő helyet a Ganoderma gyógygomba termesztéséhez. A párommal, Attilával már 2006 óta foglalkozunk a gyógygombával, azon belül is specializáltan pecsétviasz gombával. Az előállított gombát magunk őröljük és csomagoljuk, valamint az értékesítést is nagy százalékban magunk végezzük kézműves vásárokon és termelői piacokon. Tapasztalatunk szerint az emberek jelentős része fordul az egészséges táplálkozás, és az egészséges életmód irányába. Ezzel párhuzamosan egyre többen fedezik fel a gyógynövényeket, ezen belül is a gyógygombákat, mint prevenciós eszközt. Sőt, az orvos társadalom egy része is elfogadja, illetve ajánlja a természetes készítményeket, kiegészítő kezelésként.
 
Minden mozzanatot mi magunk végzünk
Célunk az egészséges életmód népszerűsítése mellett olyan termék előállítása, amely 100%-ban magyar és tökéletes körülmények között, kézzel készül. Így az egészséges életmódra törekvők és a gyógyulni vágyók mind garantáltan minőségi terméket kapnak kézhez. Elérendő célunk az emberek egészségük iránti felelősségének tudatára ébresztése, az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításának hatékony támogatása, ennek következtében a lakosság életminőségének javítása és az egészségben eltöltött életévek növelése. Álláspontunk szerint a megelőzés, a nem-beteggé-válás az alapja a hosszú, boldog, egészséges életnek!
Természetesen nem végeztük ezt mindig főállásban. Mikor elkezdtünk a Ganoderma gomba termesztésével foglalkozni, nem is gondoltuk volna, hogy ugyanazt a bizalmat fogjuk megkapni az emberektől, mint amikor Attila még házépítéssel foglalkozott. Hiszen nem csak egy gyógygomba őrleményt árusítunk, hanem a családok egészségének védelméért dolgozunk. 
 
Webáruházban és kézműves vásárokon!
Az ország minden területére szállítunk, így a webáruházunkból könnyen megrendelhetőek az őrlemények. Emellett számos kézműves vásárokon is jelen vagyunk. Még, ha azon emberek egy része, akikkel találkozik nem is fogja a reishi gombát nap nap után használni, mégis sokat segít életmódra vonatkozó tanácsaival, mint a táplálkozás, mozgás, vagy akár a családtagok egymással való kapcsolatának segítése. Hiszen az egészséges család nem csak annyit jelent, hogy minden családtag fizikailag egészséges, de azt is, hogy boldogan tudnak együtt élni.
 
Miben más a Reishi Sziget Ganoderma gomba?
Abban, hogy a két kezünk munkája. Egy magyar városban termesztjük a gombát, magyar alapanyagokkal végezzük az őrlemény előállítását és magyar emberek egészségéhez járulunk hozzá mindehhez.