Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Ebben segít neked a „Cukorőr” csomagunk!

2019.03.10 06:55

Hazánkban egy nemrég elvégzett felmérés szerint a 20-70 éves korosztály esetében a cukorbetegség aránya 8,65%, ami igazán magas. A megkérdezett betegek 92%-a II–es típusú diabéteszben szenved. Ez kb. 700 ezer embert érint, ám nagyjából ugyan ennyi cukorbeteg lehet még, akinek fogalma sincs a betegségéről. A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza. Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza. Bár az inzulin csökkenti a vércukorszintet, a tünetek nagyon hamar újra jelentkeznek, továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet. A kívülről beadott inzulin nem képes helyreállítani a hasnyálmirigy működését, és a szerv degenerációját is gyorsítja. Ami igazán sokkoló, hogy a diabétesz-probléma legalább másfél millió embert érint országunkban. Nem véletlen, hogy mi is nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szinten tartható legyen az ideális vércukorszint. Ezért álmodtuk meg „Cukorőr” csomagunkat. 

Ebben segít a Ganoderma gyógygomba!
A fogyókúrák többsége azonban sikertelen. Sürgető tehát egy olyan elsődleges megelőzést szolgáló stratégia kialakítása, ami a normális testtömeg index elérést teszi a fókusz pontba, nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek esetében is.
Illetve fontos lenne, hogy az emberek tisztában legyenek azzal a ténnyel, hogy találhatunk a természetben megoldást erre a betegségre.

A Kinki Egyetem Orvostudományi Kutatóintézete évekig tartó kísérletek során megállapította, hogy a ganoderma gyógygombának ugyanolyan hatása van, mint az inzulinnak. Ennek megfelelően a ganoderma gyógygomba fogyasztása a hasnyálmirigy működésének helyreállítása révén mellékhatás-mentesen enyhítheti az inzulinhiány tüneteit.


Ebben segít a fahéj kapszula!
A fahéj hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-cukor egyensúlyának fenntartásához, az egészséges vércukorszint megőrzéséhez. Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle, ami ebben az esetben két kapszulát jelent. Persze tudjuk, hogy lehetetlen ennyit megenni belőle naponta, éppen ezért segítünk neked azzal, hogy kapszula formájában vihesd be a szervezetedbe a megfelelő mennyiséget nap mint nap.

A két természetes hatóanyag együttes hatása pozitív hatással van a megfelelő vércukorszint fenntartására, valamint segítségükkel elkerülhető a hasnyálmirigy degenerációját.

 

A "Cukorőr" csomag ide kattitnva elérhető és megávásárolható!