Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

REISHI KOZMETIKUMOK-ÚJ FEJLESZTÉSEK

2018.11.25 23:27

Jó hírünk van! Ganodermás/ Reishi-s kozmetikumokat fejlesztünk!

Ha már ismered a ganoderma gombát, akkor bizonyára Te is azok közé tartozol, akik odafigyelnek az egészségükre, annak megőrzésére. Manapság az egészségmegőrzést az emberek többsége úgy értelmezi, hogy odafigyel a szervezetébe bevitt élelmiszerek tápanyag és mesterséges anyag tartalmára.

 

DE az egészségmegőrzés nem csak azt jelenti, hogy a szervezetünkbe csak a számára hasznos anyagokat juttatjuk be, hanem azt is, hogy külsőleg is csak olyan anyagokkal érintkezünk, ami segít a testünk egészségének megőrzésében, de minimum nem rombolja a meglévő állapotokat.

 

Éppen ezért tapasztaljuk elborzadva, hogy még a magukat egészségtudatosnak gondoló emberek hol és milyen mennyiségben vásárolnak kemikáliákat, akár tisztálkodási szerekre, akár bőrápoló készítményekre, vagy csak a mosószerekre gondolunk.

 

DE ENNEK A RÉMÁLOMNAK HAMAROSAN VÉGE!

 

Termékfejlesztő vegyészünkkel már kidolgoztuk a ganodermát tartalmazó reishi krém és reishi szappan receptjét! Készítményeink olyan mesterséges illatanyag, színezék, és tartósítószer mentes kézműves szappanok és krémek lesznek, melyek még ganoderma gomba kivonatot is tartalmaznak.

 

MIÉRT LESZ EZ JÓ?

 

Egyrészt a rengeteg kemikáliát kiválthatjuk természetes anyagokkal, amelyek garantáltan kőolaj-származék mentesek, azaz nem károsítják a bőrt, illetve az egészséget. Másrészt a ganoderma hatóanyagainak egy része a bőrön keresztül is felszívódik, így jótékony hatását gyorsabban és közvetlenebb módon is ki tudja fejteni.

 

Légy Te is igazán egészségtudatos, és védd szervezeted első számú védelmi vonalát, a bőröd! Hiszen a sérült felhám, még ha mikrosérült is már nem tud úgy megvédeni a kórokozóktól, mint az ép!

 

Használj tehát Te is ganodermás szappant a tisztálkodáshoz és ganodermás krémet a bőrápoláshoz, hogy szép és ép maradhass!