Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

7 + 1 DOLOG, AMIT BIZTOSAN NEM TUDTÁL A GANODERMA GOMBÁRÓL!

2018.11.25 19:25

7 + 1 DOLOG, AMIT BIZTOSAN NEM TUDTÁL A GANODERMA GOMBÁRÓL!

A Ganoderma gyógygombának számos jótékony hatása van. Segít megőrizni az egészségünket, elkerüli a betegségeket és a gyógyulások során is hatékonyan használják. Van azonban néhány olyan különlegesség, amit csak nagyon kevesen tudnak ezekről a gombákról.

1. Hivatalosan is rákellenes készítmény!
Japánban a Koseisho Egészségügyi részlege támogatott gyógyszernek nyilvánította a Ganoderma Lucidumot, Krestin néven törzskönyvezték, mint rákellenes gyógyszert.

 
2. Fájdalomcsillapító hatása is van!
A Ganoderma gomba gyulladáscsökkentő és sima izom lazító, fájdalomcsillapító hatása van leginkább az ízületre.
 
3. Csökkenti a daganatos betegségek előfordulását.
Epidemiológiai vizsgálatokban bizonyították, hogy a gombát fogyasztók esetében szignifikánsabb kisebb számban fordulnak elő daganatos betegségek. Megelőzheti és kezelheti a rák kialakulását, és blokkolhatja a rákos sejtek anyagcseréjét - ganodersav T és Z, valamint óriás poliszacharidok.
 
4. Csökkenti a tüdőrák tüneteit.
Klinikai vizsgálatokban a gombából nyert poliszacharidok kedvező hatását állapították meg tüdőrákban szenvedő betegeken. Vizsgálataik szerint a pecsétviaszgombából nyert poliszacharidok hatására a betegséggel járó tünetek, így a láz, köhögési rohamok, gyengeségérzet, verejtékezés álmatlanság mintegy 43,8 - 84,4 %-os mértékben csökkent. Erősödött a betegek immunrendszere és megnőtt a sejtvédő mechanizmus aktivitása.
 
5. Anedozin tartalommal bír
Adenozin tartalma megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsírtartalmat, valamint segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalin mirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartsa a vér PH-szintjét.
 
6. Nem véletlenül keserű!
A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.
 
7. Megkeresi a problémás területeket
A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet, és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását.
 
+1. Nem mindegy, hogy bánunk  a Ganoderma gombával!
A vadon termő Ganoderma igen ritka és gyűjtése szakértelmet kíván, mert csak a fiatal és közepes életciklusában lévő gomba fejti ki terápiás hatását. Napjainkban a gomba termelése szigorú feltételek mellet ellenőrzött formában történik, hogy a legmegfelelőbb módon legyen hasznosítható.