Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET A SZERETTEIDNEK!

2018.11.25 16:21

AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET A SZERETTEIDNEK!

 

Bármennyire is hihetetlen, a Karácsony ismét a küszöbön áll. Megjelentek az első szaloncukrok és fényfüzérek az üzletekben, te pedig nyilván elkezdtél már gondolkozni azon, mit kellene venni a családtagjaidnak, szeretteidnek. Ha egészséget ajándékoznál nekik, tudunk segíteni!

Ganoderma gyógygomba
 
 Ha szétnézel a weboldalunkon, láthatod, hogy a Ganoderma gomba számtalan betegség megelőzésére, sokféle tünet kezelésére alkalmas. Ajánlott egészségmegőrzés céljából, de súlyos betegek számára is javasolt a fogyasztása. Mikor valami ennyi mindenre jó, akkor sokszor felmerül az emberben, hogy vajon tényleg létezik ilyen csodaszer? A helyzet az, hogy igen.  
Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, “Reishi a megoldás” címmel. Minden kísérlet és kutatás azt erősítette meg, hogy a Reishi gomba számtalan betegség esetén hatásosan alkalmazható. Ganoderma lucidumnak az orvosi szakirodalomban utána olvasva rengeteg tudományos tény támasztja alá jótékony hatásait. A gyógygomba hatásspektruma rendkívül szerteágazó.
 
 
Olajfa levél
A levél csaknem száz olyan összetevőt tartalmaz, amely véd a baktériumoktól és a vírusoktól. Laboratóriumi kísérletekben például minden vírust vagy megsemmisített, vagy növekedésében erősen korlátozott a hatóanyaga. Erősíti az immunredszert, támogatja a keringést, gátolja az esetleges tumoros sejtek növekedését. Ezen kívül nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat, béta karotint, szkvalént, polifenolt és E-vitamint, vasat, a szelént, a krómot, a cinket, fontos aminosavakat, és C-vitamin is megtalálható benne.
 
C - vitamin
Valódi csodavitaminként tartják számon, kifejezetten a hűvösebb időszakban, bár igazából bármikor jót tesz szervezetünknek.Szentgyörgyi Albert, akinek először sikerült izolálnia ezt a vitamint, napi 1000 mg-nál is többet szedett és egészen 93 éves koráig élt, egészségesen.