Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

KERÜLD EL AZ INFLUENZÁT!

2018.11.25 21:00

KERÜLD EL AZ INFLUENZÁT!

girl 2171052 640

Itt a hideg időszak, ilyenkor rendszerint felüti a fejét az influenza vírus. Sokakat dönt ágynak ez a betegség, pedig sokat tehetsz ellene. Figyelj oda szervezetedre még azelőtt, hogy elkapnád az influenzát!

Mi az influenza?
 
Egy vírusos megbetegedés, mely lázzal, orrfolyással, köhögéssel, fejfájással, rossz közérzettel, az orr és a légutak nyálkahártyájának duzzanatával "boldogítja" az embert. A vírus cseppfertőzéssel terjed, így elég, ha csak valaki, aki már hordozza a vírust, tüsszent egyet melletted a villamoson. 
 
Mit tegyek, ha megbetegedtem?
 
Az egyik legfontosabb az ágynyugalom és bármilyen fizikai tevékenység kerülése. Fontos, hogy a beteg sok folyadékot igyon és pontosan tartsa be az orvos utasításait. 
 
Mit tegyek, hogy ne betegedjek meg?
 
Garantálni nem lehet, hogy nem betegszik meg az ember, ám sokat tehetsz azért, hogy az immunrendszered erősebb legyen. Érdemes rendszeresen mozogni, sok folyadékot inni és vitamindús ételeket fogyasztani. Emellett sokat segíthet a Ganoderma gyógygomba rendszeres fogyasztása is, amely hatékony az influenza vírussal szemben, ráadásul az immunrendszert is erősíti.