Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Ebben a nem mindennapi időszakban a legfontosabb az immunrendszered védelme!

2020.03.19 04:55

Magyarországon jelenleg veszélyhelyzet áll fenn a koronavírus miatt, egyre többen maradnak otthon és sokan igen komoly vásárlásokat folytatnak napok óta. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy az egészséged megtartására és az immunrendszered erősítésére mennyire fontos ilyenkor (is) odafigyelni.

Miben segíthet a Ganoderma gyógygomba?

Egészségmegőrzéshez, betegségek megelőzéséhez pedig ajánlott a Ganoderma gyógygomba fogyasztása is. Ha pedig mégis megtörténik a baj és beavatkozásra van szükség, fontos tudni, hogy kutatások igazolják, hogy az immunrendszer normalizálódásának köszönhetően a pecsétviaszgomba alkalmazásának hatására a sugárkezelés és a kémiai szerek mellékhatása csökkent és a fehérvérsejt szám változatlan maradt. Ezzel egyidejűleg a gombakezelés mellékhatást nem okozott. A betegek étvágya és életereje javult. A gombával kezelt betegek egyéb sérülései is a vártnál gyorsabban gyógyultak.
Kiegészítő kemoterápiás készítményként más vizsgálatokban is igazolták a gomba kedvező hatását. Eredményes volt például a leukémiában szenvedő betegek állapotának javítására.
Újabb klinikai vizsgálatokban a gombából nyert poliszacharidok kedvező hatását állapították meg tüdőrákban szenvedő betegeken. Vizsgálataik szerint a pecsétviaszgombából nyert poliszacharidok hatására a betegséggel járó tünetek, így a láz, köhögési rohamok, gyengeségérzet, verejtékezés álmatlanság mintegy 43,8 - 84,4 %-os mértékben csökkent. Erősödött a betegek immunrendszere és megnőtt a sejtvédő mechanizmus aktivitása.

50+ csomagunk kifejezetten az 50 év felettieknek készült!

Ötven éves kor felett már bizony szüksége van támogatásra a szervezetnek még akkor is, ha most úgy érzi, semmi baja nincs. Ugyanis a cél az, hogy ez így is maradjon és ne az életkorod határozza meg azt, ahogyan érzed magad. Amennyiben valamilyen panaszod van, természetesen akkor is a legjobb helyen jársz. Ebben segít neked 50 csomagunk, amelyben kurkumát, gyömbért és Ganoderma kapszulát is találsz!