Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Ebben segít a Vérnyomás optimum duó csomagunk!

2021.04.26 05:36

A magas vérnyomás mára gyakorlatilag népbetegséggé vált. A teljes népesség csaknem 15%-ának van a határérték felett a vérnyomása. Magyarországon évente több ezer ember halálát okozza a betegség. Mit tehetünk ellene és miben ssegíthet speciális csomagunk?

140/90. Ez az az érték, amely felett már magas vérnyomásról beszélünk.

Egyes becslések szerint hazánkban ma minden nyolcadik ember szenved ettől a betegségtől. Nem mindegy azonban, hogy mitől magas az érték. A legtöbb esetben a vérnyomás emelkedésének oka ismeretlen. Ilyenkor általában genetikai tények, a sok stressz, a mozgásszegény életmód, a dohányzás vagy a túlzott só – vagy alkoholfogyasztás lehetnek a háttérben.

A genetikai hajlam azonban nem jelenti azt, hogy ha valakinek a családjában gyakori a magas vérnyomás, nála is bizonyosan elő fog ez jönni. Az életmódunk minden esetben meghatározó ebből a szempontból.

Az egészséges életmód mellett más módon is orvosolhatjuk a magas vérnyomást. A Ganoderma gombavérnyomáscsökkentő és keringés javító hatású, oxigéntöbblettel javítja a keringési rendszer működését.

Vérnyomás optimum csomagunk tartalma:

1 db Ganoderma kapszula 90 db (1 havi adag)

1 db Fokhagyma kapszula 120 db (2 havi adag)