Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

ÍGY FOGYASZD A GANODERMA GYÓGYGOMBÁT!

2018.11.25 19:48

ÍGY FOGYASZD A GANODERMA GYÓGYGOMBÁT!

Mivel a gomba íze kissé keserű, érdemes belekeverned a joghurtodba, mézbe,- vagy akár folyadékba is teheted, ami lehet gyümölcslé, tea vagy akár kávé is. Emellett alkoholos tinktúrát is készíthetsz belőle.

Ezáltal nem csak a Ganoderma gyógygomba, de a vele elfogyasztott élelmiszer jótékony hatásait egyszerre élvezheted.

Joghurt

A natúr joghurt  rendszeres fogyasztása immunrendszer erősítő hatású, valamint segít fenntartani a bélrendszer baktériumflórájának egyensúlyát is, így növelve a szervezet  ellenálló képességét.

Méz

A méz számos vitaminban és ásványi anyagban gazdag. Megtalálható benne a kalcium, a réz, a vas, a magnézium, a mangán, a foszfor, a kálium, a nátrium, a cink és kis mennyiségben B1, B2, B3, B5, B6, C-vitamin.

Folyadék

A folyadék (főleg a víz) fő alkotórésze a testet felépítő sejteknek, segíti és tulajdonképpen lehetővé teszi a vérkeringést. Biztosítja, hogy vérnyomásod megfelelő legyen. Segíti az emésztési és felszívódási folyamatokat és szerepe van a  testhőmérséklet megfelelő szinten tartásához.

Alkoholos tinktúra

Ganoderma gombából, természetes módszerrel te is ki tudja vonni azokat a hatóanyagokat, amelyek a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlenek. Nem kell mást tenned, csak készíteni egy alkoholos tinktúrát a gombából (mi 30g gombához 0,5l 38-50 fokos alkoholt javaslunk). Ezt áztatjuk néhány napon keresztül üvegben (pl. befőttes üveg). Minél tovább áll, annál jobban kioldódnak a hatóanyagok.  Így, a hatóanyag kb. 65%-át tudjuk kioldani (pl. vitaminokat, ásványi anyagokat – magnézium, kalcium, cink, mangán, vas, réz, germánium ). Mindezek az anyagok hatásosan védik szervezetünket a betegségektől, s a már meglévő betegségeket mérsékelhetik, sőt adott esetben meg is szüntethetik.