Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

MI AZ A SZERVES GERMÁNIUM ÉS MI KÖZE HOZZÁ A SZERVEZETEMNEK?

2018.11.25 17:20

MI AZ A SZERVES GERMÁNIUM ÉS MI KÖZE HOZZÁ A SZERVEZETEMNEK?

Sokat hallani arról, milyen pozitív hatásai vannak a szervezetre a különböző vitaminoknak és ásványi anyagoknak, a szerves germániumról azonban keveset hallani. Pedig sokak szerint valódi életelixirről van szó, a jó hír pedig az, hogy a Ganoderma gomba is tartalmazza. Mutatjuk, miről is van szó!

Mi is az a szerves germánium?
A szerves germánium nagyon erős antioxidáns hatással bír, csökkenti a szabad gyökök károsító hatásait, véd az elektromágneses terek negatív hatásától, javítja a sejtműködést, megszabadítja a szervezetet a nehéz fémek toxikus hatásától. Optimalizálva az oxigén ellátást, javítja a szervek életfunkcióit. A szerves germánium különleges hatásai közé sorolható a sejtek és szervek elektromágneses mezejének a növelése, ezáltal növelve azok életenergiáját. Ilyen értelemben a Ganoderma szerves germánium tartalma spirituális sajátosságokat hordoz, épp ezért használták keleten meditáció előkészítésére.
 
Hogyan vihető be a szervezetbe a szerves germánium?
A szerves germánium sok különböző növényben is zöldségben található meg. Ilyen például a fokhagyma és az aloe vera is, de a legnagyobb mértékben a Ganoderma gombában található meg, mely megalapozza a készítmény igen pozitív élettani hatásait, legyen szó egészségmegőrzésről, betegségmegelőzésről vagy akár konkrét tünet kezeléséről.