Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

TALÁLKOZZUNK, BESZÉLGESSÜNK!

2018.11.25 18:57

TALÁLKOZZUNK, BESZÉLGESSÜNK!

 Már többször is említettük, hogy a Reishi Sziget mögött ketten állunk. Nem csak mi termesztjük a gombát megfelelő körülmények között, de mi magunk őröljük meg és készítjük el a Ganoderma őrleményt. Pontosan ezért nagyon fontos számunkra, hogy találkozzunk az érdeklődőkkel, beszélgessünk a rendszeres fogyasztókkal és tanácsot adjunk azoknak, akik szeretnék megőrizni az egészségüket vagy megelőzni a betegségüket. 

Célunk az egészséges életmód népszerűsítése, pontosan ezért megjelenünk helyi termelői piacokon, valamint olyan kiállításokon és vásárokon az ország számos pontján, amelyen elsősorban az egészséges életmódhoz kapcsolódó ismeretterjesztés zajlik, natúr, bio vagy adalékanyag mentes termékeket lehet megvásárolni. 
 
Váltsunk e-mailt!
A legegyszerűbb módja a gyors és hatékony kommunikációnak az online kapcsolatfelvétel. Ne aggódj, nem chatbotokkal és sablon üzenetekkel kommunikálunk, tényleg mi válaszolunk neked a legjobb tudásunk szerint. Ha valamilyen panaszod van vagy bármilyen tünetet észleltél magadon és szívesen kipróbálnád a Ganoderma gombát, akkor állunk rendelkezésedre. Megkereshetsz akkor is, ha még nem használtad a gombát, viszont szeretnél minél többet tudni róla és beépítenéd az egészséges életmódodba. A lényeg, hogy keress minket bizalommal, válaszolni fogunk!
 
Ha orvossal beszélnél
Ennek sincs semmi akadálya. Dr. Tóth Ildikó Gyöngyi, általános orvostan, valamint háziorvostan szakorvos, akit bátran felkereshetsz telefonon. A legtöbb ilyen szolgáltatással ellentétben ez a hívás nem emeltdíjas, tehát annyit fizetsz, amennyibe egy normál telefonhívás kerülne, nem terheljük a pénztárcádat feleslegesen. Minden hétköznap 13 és 17 óra között várja a hívásokat a +36 (30) 955 9240-es telefonszámon. Ha esetleg nem veszi fel a telefont, érdemes később próbálkozni, ugyanis elképzelhető, hogy éppen egy másik érdeklődővel beszél. 
 
Találkozzunk személyesen!
Igyekszünk személyesen jelen lenni a legtöbb egészséges életmóddal foglalkozó vagy kézműves termékeket bemutató kiállításon és vásáron, legyen az az ország bármely pontján. Szívesen beszélgetünk veled a termékről, nyugodtan elmondhatod nekünk a panaszodat, sőt, elmesélünk neked néhány gyógyulással végződő sikertörténetet is olyan emberekről, akik a Ganoderma gyógygomba segítségével győzték le a betegségüket. 
 
Kik vagyunk mi?
Egy pár vagyunk, Szabó Emese és Suri Attila. 2006 óta foglalkozunk a gyógygombával, azon belül is specializáltan pecsétviasz gombával. Az előállított gombát magunk őröljük és csomagoljuk, valamint az értékesítést is nagy százalékban magunk végezzük kézműves vásárokon és termelői piacokon. Tapasztalatunk szerint az emberek jelentős része fordul az egészséges táplálkozás, és az egészséges életmód irányába. Ezzel párhuzamosan egyre többen fedezik fel a gyógynövényeket, ezen belül is a gyógygombákat, mint prevenciós eszközt. Sőt, az orvos társadalom egy része is elfogadja, illetve ajánlja a természetes készítményeket, kiegészítő kezelésként. Mindez pedig a két kezünk munkája. Egy magyar városban termesztjük a gombát, magyar alapanyagokkal végezzük az őrlemény előállítását és magyar emberek egészségéhez járulunk hozzá mindehhez.