Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

Ízületi duó csomag a fájdalommentes mindennapokért!

2020.11.18 13:18

Mozgásszervi panaszok esetén jó eséllyel ízületi megbetegedésről lehet szó. Ennek két csoportja van, megkülönböztetjük a gyulladásos, valamint a kopás nyomán kialakuló megbetegedéseket. Utóbbinak a statisztikák szerint 50 év felett gyakori ennek kialakulása. A jó hír viszont az, hogy tehetsz a fájdalom ellen!

Mi okozhatja az ízületi fájdalmat?
A kopás miatt jelentkező mozgásszervi fájdalom a kor előrehaladásán kívül a mozgásszegény életmód, valamint az elhízás miatt is kialakulhat. A kezelés első lépcsőfoka a fájdalomcsillapítók alkalmazása, de később már szteroidos injekciókkal is orvosolhatják. Emellett a gyulladáscsökkentő kenőcsök is megoldást nyújthatnak, azonban a folyamatot visszafordítani nem lehet. Ennek oka, hogy ha a két fő részből álló porcszövet, - melyet egy rugalmas sejt közötti állomány és porcot lebontó enzimekből áll – egyensúlya felborul és a porc kopása elkezdődik, a károsodást visszafordítani nem lehet. Megelőzésre azonban van lehetőség, az egészséges életmóddal megkímélhetjük ízületeinket!

Ebben segít neked az Ízületi duó csomag!
Amennyiben pedig nem szeretnél gyógyszereket szedni a fájdalom csillapítására, ez a csomag segít majd neked. A Ganoderma gomba gyulladáscsökkentő és sima izom lazító, fájdalomcsillapító hatása van leginkább az ízületekre. A kurkuma pedig antioxidánsként támogatja az immunrendszert, segíti az ízületek védelmét, az ízületek rugalmasságának megtartását. Hozzájárul a máj egészséges állapotának megőrzésében, és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

 

Ide kattitnva akár azonnal megrendelheted a csomagot!