Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Kérdése van? Telefonáljon:  +36/20 322 1090

Vagy tegye fel kérdését e-mailben: info@reishisziget.hu

Blog

MIÉRT FOGYASSZUNK RENDSZERESEN GANODERMA GYÓGYGOMBÁT?

2018.11.25 23:24

MIÉRT FOGYASSZUNK RENDSZERESEN GANODERMA GYÓGYGOMBÁT?

reishi tea

Mivel a gyógygombákat több ezer éve fogyasztják az emberek, s gyógyító növényként tekintenek rájuk, ezért a keleti népek mind a mai napig féltve őrzik őket, hisz tudják, rengeteg probléma esetén nyújthatnak segítséget.

A Ganoderma (Reishi) gomba segítségével növelhetjük vitalitásunkat és fittségünket. Megerősíthetjük szívünket a stressz hatásokkal szemben, ellenállóbbá tehetjük immunrendszerünket a krízishelyzetekben, növelhetjük teljesítőképességünket és a vér oxigénellátottságát – és mindezt mellékhatások nélkül.

Tehát szervezetünk belső egyensúlyának visszaállítása és megőrzése, egészségünk helyreállítása érdekében az általunk megbízható, és ellenőrzött körülmények között termelt Ganoderma (Reishi vagy Pecsétviaszgomba) nagy segítségünkre lehet. A gombát a lehető legtisztább, a legkisebb környezeti szennyezésű körülmények között termesztjük. A 100% tisztaságú gombapor rendszeres fogyasztásával javuló közérzetünk, növekvő ellenálló képességünk lesz a jutalom.

Az általunk termesztett és forgalmazott gomba őrlemény NEM tartalmaz:

  • TARTÓSÍTÓSZER
  • CSOMÓSODÁS GÁTLÓ
  • VOLUMENNÖVELŐ SZER

Figyelem! Ez a cikk csupán tájékoztatási célt szolgál. A benne lévő információk nem alkalmasak betegségek kezelésére. A Ganoderma gomba élelmiszer, rendszeres fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a normál, vegyes táplálkozást, valamint az orvosi terápiát, csupán kiegészítheti azt.