Blog
2018.11.25 19:32

A TELEFONOS ORVOSI TANÁCSADÁS ELŐNYEI

A TELEFONOS ORVOSI TANÁCSADÁS ELŐNYEI

Van olyan tüneted, amely egy ideje zavar, de még nem mentél vele orvoshoz? Kérdésed lenne, de még nem beszéltél róla szakemberrel? Régóta halogatod, hogy dokihoz menj, most pedig már félsz? Érdeklődnél a Ganoderma gyógygomba hatásával kapcsolatban? Ha ezek közül bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor a telefonos orvosi tanácsadást neked találták ki!

Miről kérdezheted az orvost?
Gyakorlatilag bármiről, ami orvosi tanácsadással kapcsolatos. Ha korábban már felkeltette az érdeklődésedet a Ganoderma gyógygomba hatása akár az egészségmegőrzés, akár a betegségek gyógyítása terén, kérdezz bátran. Természetesen konkrét tünetekkel és betegséggel kapcsolatban is hívhatod a doktornőt, aki minden kérdésedre válaszolni fog és hasznos tanácsokat is ad. 
 
Ki az a doktornő, akivel beszélni fogsz?
Dr. Tóth Ildikó Gyöngyi, általános orvostan valamint háziorvostan szakorvos. „Általános orvostan szakvizsgával, közel három évtizedes háziorvosi és ügyeleti tapasztalattal rendelkezem, melyet részben Németországban szereztem meg. Dolgoztam a gyógyszeriparban is. Az ott szerzett tudással ötvözve az orvosi tapasztalataimat, jó hatásfokkal ismerem fel a tünetek közötti összefüggéseket, állítom fel a diagnózist, majd annak kezelésében biztos támaszt tudok adni. A megfelelő gyógykezelés kulcsa a korai felismerés. Ebben tudok Önnek hathatós segítséggel szolgálni.”– mondja magáról a doktornő. 
 
Mennyibe kerül a hívás?
A legtöbb ilyen szolgáltatással ellentétben ez a hívás nem emeltdíjas, tehát annyit fizetsz, amennyibe egy normál telefonhívás kerülne, nem terheljük a pénztárcádat feleslegesen. 
 
Mit kell előkészítenem a hívás előtt?
Kérjük, a telefonhívásod előtt készítsd elő az alábbi információkat, melyekre a telefonos konzultáció során a tanácsadás hatékonysága érdekében szükség lesz:
MILYEN PROBLÉMA MEGOLDÁSÁRA KÉRSZ TANÁCSOT?
MILYEN KORÁBBI LELETEID VANNAK?
SZEDSZ JELENLEG VALAMILYEN ORVOSSÁGOT? HA IGEN, MI A JELENLEG SZEDETT GYÓGYSZEREIDNEK A HATÓANYAGA ÉS MILYEN ADAGOLÁSBAN SZEDED ŐKET? (A HATÓANYAG MEGNEVEZÉSÉT ÉS ADAGOLÁSÁT A GYÓGYSZEREK DOBOZÁN MEGTALÁLOD.)
Emellett ha többféle kérdésed is van, érdemes azokat előre összeírni, így nem fogsz megfeledkezni egyikről sem a beszélgetés során. 
 
Mikor hívhatom a doktornőt?
Minden hétköznap 13 és7 óra között várja a hívásokat a +36 (30) 955 9240-es telefonszámon. Ha esetleg nem veszi fel a telefont, érdemes később próbálkozni, ugyanis elképzelhető, hogy éppen egy másik érdeklődővel beszél. 
 
A telefonos tanácsadás kiváltja az orvos látogatását?
A legcsekélyebb mértékben sem! A doktornő telefonon keresztül tud hasznos tanácsokat és iránymutatást adni, viszont mivel nem látja a pácienst és nem tud vizsgálatokat sem végezni, érdemes a kapott tanácsok alapján felkeresni a megfelelő szakorvost, aki elvégzi a megfelelő vizsgálatokat. Ha ezek után további kérdések merülnek fel benned, természetesen továbbra is adott a lehetőség számodra egy újabb telefonos konzultációra.