Termék részletek


Kurkuma kapszula 500 mg 120 db

Kurkuma kapszula 500 mg 120 db
 • Kurkuma kapszula 500 mg 120 db
2 300 Ft

Kurkuma kapszula 500 mg 120 db

Átlagos fogyasztásnál ez a doboz 2 havi adagnak felel meg.

 

Összetevők: Kurkuma por (500 mg/kapszula), zselatin    

 

A kurkuma hatóanyagai serkentik a zsíranyagcserét (a súlycsökkenést is). A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, segíti az ízületek védelmét, az ízületek rugalmasságának megtartását. Hozzájárul a máj egészséges állapotának megőrzésében, és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

A kurkumin kiváló vízhajtó, ezért támogatja a vesék munkáját. Csökkenti a vér LDL koleszterin és a trigylcerid szintjét is. 

Ajánlott napi adag:

2x 1 kapszula, étkezés előtt bő folyadékkal bevenni.

GYÁRTÓ:

Reishi Sziget (Unitas - Team Sz. Sz. Magyarország)

 • KURKUMA KAPSZULA

  A kurkuma, más néven indiai sáfrány a gyömbérfélék családjába tartozó, ázsiai eredetű fűszer- és gyógynövény. Amellett, hogy élénksárga színe miatt kedvelt ételszínezék, az ősi indiai gyógyászatban évszázadok óta használt gyógynövény.

   

  A kurkuma színéért, aromájáért és egészségre gyakorolt hatásaiért egyaránt a növény gyöktörzsében található kurkuminoidok, közülük is elsősorban a kurkumin felelős. A kurkumin erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antibakteriális, vírusölő, antimikrobális, immunstimuláló vegyület. E mellett a kurkumin kiváló vízhajtó, ezért támogatja a vesék munkáját. Csökkenti a vér LDL koleszterin és a trigylcerid szintjét is.

   

  A kurkumin gátolja a rákos sejtek növekedését, burjánzását és szóródását, vagyis azt a folyamatot, amelynek révén a rákos daganat létrehozza a saját vérellátását tápláló érrendszert (daganatellenes). Elősegíti a sejtdegenerálódás első szakaszában a sejtek pusztulását. Ebben a folyamatban a szervezet képessé válik arra, hogy azonosítsa a ráksejteket és parancsot adjon nekik önmaguk megsemmisítésére. Sokféle tápanyag gyakorol ilyen hatást, így a szelén, az A-vitamin, a zöld tea és a D3-vitamin. Ezek közül azonban kétségtelenül a kurkumin a leghatékonyabb.

   

  A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, segíti az ízületek védelmét, az ízületek rugalmasságának megtartását. Hozzájárul a máj egészséges állapotának megőrzésében, és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

  A kurkumin kiváló vízhajtó, ezért támogatja a vesék munkáját. Csökkenti a vér LDL koleszterin és a trigylcerid szintjét is. A kurkuma hatóanyagai serkentik a zsíranyagcserét (a súlycsökkenést is).

   

  A kurkuma gazdag illóolajokban, amelyeknek görcsoldó és nyugtató hatásuk van a gyomorra, a bélre és a májra.

  A közvetlen antioxidáns hatás mellett a kurkumin számos antioxidáns enzim aktiválásával fokozza a sejt oxidatív stressz elleni védekezését. A kurkumin laboratóriumi körülmények között többféle betegség, így például a diabéteszes vesekárosodás, az alkoholos májfibrózis modellkísérletében mutatott előnyös tulajdonságokat.

   

  Antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt számos betegség megelőzésére és gyógyítására is alkalmas:

  ízületi gyulladások és reumás panaszok kezelésére

  emésztési és gyomorpanaszokra

  epekő oldására

  máj- és vese működésének támogatására

  az ideális koleszterinszint fenntartására

  Alzheimer-kór megelőzésére és kezelésére

  rák megelőzésére, bizonyos ráktípusok kezelésére és gyógyítására

  érrendszer egészségének fenntartására

  infarktus, trombózis megelőzésére

  Kurkuma ellenjavallat

  Szokatlanul nagy mennyiségben hasmenést okoz! Vérrögképződést gátló hatása miatt véralvadásgátló gyógyszer mellett nem szabad használni!

   

  Összetevők: Kurkuma por (500 mg/kapszula), zselatin     

   

  Ajánlott napi adag:

  2x 1 kapszula, étkezés előtt bő folyadékkal bevenni.

   

   Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/19822/a-kurkuma-jotekony-hatasai